Депутатът от ГЕРБ - СДС и бивш министър на строителството

...
Депутатът от ГЕРБ - СДС и бивш министър на строителството
Коментари Харесай

Нанков: Поздравления за служебния кабинет, че осигури 776 милиона за пътища

Депутатът от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и някогашен министър на строителството Николай Нанков поздрави служебния кабинет за обезпечените 776 млн. лева за пътища. Това решение ще оправи ненапълно батака, сътворен през последните две години, счита той.

 

" Решението удостоверява нашата теза, че се работи и се разплаща единствено по контракти, подписани по време на ръководството ни. С изключение на контрактите за зимно разчистване. Което значи, че договорите нито са толкоз проблематични, още по-малко противозаконни. И всичко е било политическа пушилка ", написа Нанков във Facebook.

 

Ето и цялостния текст на неговата обява:

 

Макар и на последното си съвещание, служебното държавно управление взе решение, което ще оправи ненапълно батака, сътворен през последните близо две години. Поздравления и за премиера Гълъб Донев, и за финансовия министър Росица Велкова за обезпечените 776 млн. лева за пътища посредством преднамерено Постановление на Министерски съвет.

Решението удостоверява нашата теза, че се работи и се разплаща единствено по контракти, подписани по време на ръководството ни. С изключение на контрактите за зимно разчистване. Което значи, че договорите нито са толкоз проблематични, още по-малко противозаконни. И всичко е било политическа пушилка.

Висящ остава въпросът с така наречен нелегално строителство и манията на Шишков да прокара търпимостта, която няма да помогне, само че доста ще навреди. Но напълно скоро ще стане ясно, че и този проблем е фиктивен с напълно политически претекстове. И има бързо административно решение – просто в министерсткото кресло е необходим по-висок потенциал.

 

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР