Депутатът от ДБ - Ивайло Мирчев, пусна на стената си

...
Депутатът от ДБ - Ивайло Мирчев, пусна на стената си
Коментари Харесай

Иво Мирчев свърза ядрената ракета, с която Рогозин ни плаши, с мъжкото му достойнство

Депутатът от Демократична България - Ивайло Мирчев, пусна на стената си във Facebook коментар след новината, че шефът на Роскосмос - Дмитрий Рогозин, е заплашил България с нуклеарна ракета. Най-близкият сподвижник на Христо Иванов почна с подигравка, а приключи със сериозен извод. Ето какво написа той:

Твърдят, че размерите на размаханото оръжие били обратнопропорционални на достолепието на размахващия. Представителите на путиновия режим от дълго време копаят дъното, само че би трябвало да признаем, че " размахването” на нуклеарна ракета демонстрира тотална липса на каквото и да било достолепие.

И не знам по какъв начин по този начин се получава, че българите хем си разрешаваме да не пускаме Лавров да прелети през българското въздушно пространство, хем сме били " страхливи”. Шефът на Роскосмос и някогашен вицепремиер Рогозин очевидно е поизгубил логиката, заслепен от визията по какъв начин праща ракети по всички страни, с цел да дисциплинира страните, позволяващи си да имат суверенитет.

Истината е, че путиновият режим самичък се докара до такава степен Европа да затвори въздушното си пространство за полетите им. Сам се изолира от актуалния свят. Не са му отговорни нито българите, нито румънците, нито черногорците или шведите. И има една война, която путиновият режим към този момент е изгубил - войната с отминаващото време. С всеки минал ден те от ден на ден се трансформират в отломка от едно минало, към което Европа просто няма да се върне.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР