Депутатът от БСП за България Славчо Велков обясни какви са

...
Депутатът от БСП за България Славчо Велков обясни какви са
Коментари Харесай

Славчо Велков обясни какви са причините да напусне НС

Депутатът от Българска социалистическа партия за България Славчо Велков изясни какви са аргументите да напусне Народно събрание.

Като претекст той уточни влошено здравословното положение.

В ефира на БТВ той сподели, че се надява да укрепи здравето си в идващите няколко месеца. „ В момента съм по-слаб телом, само че по-здрав духом “, разяснява Велков.

„ Отношенията ни е Корнелия Нинова са съвършени. Чуваме се по два пъти дневно. Оставам разполагаем на ПГ и ще им оказвам помощ, само че без страстта и напрежението от залата. Оставам нещатен помощник на Нинова. Аз съм прочувствен човек и ми пристигна доста “, призна някогашният народен представител, поставяйки точка на спекулациите за раздор в връзките с управлението на левицата.

„ Преживях една оперативна интервенция и към този момент съм по-добре “, показа Славчо Велков. Той благодари на всички, които са го подкрепяли и означи, че е имало хора, които са дали своят вот против оставката му.

По отношение на протеста на Българска социалистическа партия, Велков сподели: „ Българска социалистическа партия е отвън Народното събрание по решение на националния съвет на партията. Днес ще има представител на Българска социалистическа партия, с цел да показа претендентите за Изборната комисия “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР