Депутатът Елена Гунчева отново обвини лидера на Възраждане Костадин Костадинов,

...
Депутатът Елена Гунчева отново обвини лидера на Възраждане Костадин Костадинов,
Коментари Харесай

Гунчева за Костадинов: Жалък човек и жалък политик, предал народа си за пари!

Депутатът Елена Гунчева още веднъж упрекна водача на " Възраждане " Костадин Костадинов, че е предал народа си за пари. Тя загатна и за учебника по Родинознание и връзката му с партийните дотации, видя кореспондент на Plovdiv24.bg. Гунчева пита по какъв начин се включва учебник за деца в партийната активност? Ето целият и пост:

“Константинов отново клюки. Когато си се продавал на доста и за теб политиката е далаверата на живота ти, не можеш да предположиш, че някой ще направи нещо без пари. Единствената причина за напускането на Възраждане бяха неговите дейности и измяната му към идеята за България.

Когато човек " усвоява " дотации и безотчетни за четвърт милион, всяко нещо го свързва с пари. Аз достъп до пари нямам, за разлика от него. Той лиши от приемни гласоподавателите си, с цел да четка персоналното си его. Безотчетните пари са за специалисти и приемни. На него специалисти не му трябват, трябват му лакеи, които да му се кланят и да го убеждават непрекъснато какъв брой е популярен и по какъв начин е единственият Спасител. Три пъти смени версията си къде отиват парите. А решението, което размята, ни даде да подпишем неотложно, което значи, че е знаел за тези пари и към този момент е решил защо да отидат. Защо никой не попита всичките други депутати дали имат приемни и дали някой даже ги е уведомявал къде отиват парите? Или единствено КК би трябвало да маже лъжите си по медиите? Защо никой не го пита по какъв начин се включва учебник за деца в партийната активност? Защо никой не го пита за какво гласоподава дружно с Делян Пеевски?

И апелирам да си държи на една версия - първо беше, че са ми дали пари да поддържа КП. След това да гласоподавам за ново държавно управление. Като видя, че хората откриха, че това е неистина, смени версията. Защо напряко не каже какъв брой са платили на стотиците свестни хора, които напуснаха Възраждане поради него? Защо не каже какъв брой организации се разпаднаха, тъй като държеше да си назначава свои хора парашутисти за ръководители?

Моята съвест е чиста за разлика от неговата. А клеветите рано или късно се обясняват. Жалък човек и презрян политик, предал народа си за пари!

Елена Гунчева "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР