Депутатът Делян Пеевски е направил ново голямо дарение за нуждите

...
Депутатът Делян Пеевски е направил ново голямо дарение за нуждите
Коментари Харесай

Пеевски дари две линейки на болница Св. Екатерина

Депутатът Делян Пеевски е направил ново огромно подаяние за потребностите на опазването на здравето посредством компанията си " Интръст ", оповестява Канал 3.

Медийният магнат и народен представител от Движение за права и свободи е подарил две високотехнологични коли за спешна помощ за над 200 000 лв. на столичната болница „ Света Екатерина “. Те са оборудвани за всички потребности на пациенти с кардиологични проблеми. Ключовете на двете коли за спешна помощ бяха връчени от публицисти от " Телеграф медиа “.

Дарението бе получено от шефа на лечебното заведение проф. Генчо Начев. Той благодари за огромния жест и съобщи, че колите за спешна помощ на болничното заведение са над 15-годишни и към този момент се явяват рискови при превозване на незабавните случаи в кардиологичната болница.

По време на изключителното състояние Пеевски бе един от най-големият донор на здравна инсталация. Преди месец той подари 700 000 лв. на община Пазарцжик, с цел да избави гора, след това даде и половин милион лв. на футболния клуб " Левски ". Клубът одобри парите, макар недоволството на част от почитателите.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Подкрепете ни Абонирайте се за най-важните вести, разбори и мнения на събития от деня. Бюлетинът се изпраща до електронния Ви адрес всеки ден в 18:00 часа.
Абонамент Ключови думи Делян Пеевски Света Екатерина Споделяне Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР