Депутатът Антон Тодоров подаде оставка като народен представител от ГЕРБ,

...
Депутатът Антон Тодоров подаде оставка като народен представител от ГЕРБ,
Коментари Харесай

Антон Тодоров подаде оставка и най-после се извини на Виктор Николаев

Депутатът Антон Тодоров подаде оставка като депутат от ГЕРБ, заяви самият той в писмо до медиите, изпратено от пресцентъра на ГЕРБ. " Заради опитите репликата ми да бъде превърната в етикет на партията, от която съм определен, на нейния водачи милионите хора, дали своят вот за мен, апелирам да приемете оставката ми като депутат ", се показва с писмото. Тодоров декларира, че решението е само и напълно негово.

Според Тодоров, той е бил свестен изцяло превратно и думите му в ефира на Нова телевизия са били изтълкувани безусловно неправилно. както и Фрогнюз писа, той направи нещо като опит да се извини само че вместо това още веднъж се увлече да наскърбява и атакува политически съперници на ГЕРБ, най-много президента Радев.

Този път Тодоров най-сетне сподели своето опрощение в прав текст: " Поднасям още един път своите извинения към журналиста Виктор Николаев, към феновете на Нова телевизия и към всички български медии, които волно или несъзнателно съм засегнал с присъединяване си. Заявявам изрично, че поради моя фетиш към свободата и това, за което съм се борил повече от 28 години, че няма да разреша да бъда трансфорат в нарицателно за цезура и закани ".

Сега следва оставката му да бъде гласувана в Народното събрание и евентуално този път циркът " но Делян Добрев " няма да се повтори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР