Депутат от торите, който беше заснет да предлага да лобира

...
Депутат от торите, който беше заснет да предлага да лобира
Коментари Харесай

Депутатът от торите Скот Бентън е изправен пред 35-дневно отстраняване от работа, създавайки кошмар на междинните избори за Сунак

Депутат от торите, който беше сниман да предлага да лобира пред министри и изтича поверителна информация на шефовете на хазартната промишленост, е изправен пред 35-дневно премахване.

Установено е, че Скот Бентън е направил " доста съществено " нарушаване на парламентарните правила, откакто е направил забележки пред кореспонденти под прикритие. В остро решение парламентарната комисия по стандартите съобщи, че той е бил „ явно стимулиран “ от финансова облага – и сподели, че това може да е „ модел “ на държание.

Ако бъде утвърдено от депутатите, продължителното премахване на господин Бентън може да провокира частични избори на маргиналното му място в Южен Блекпул. По време на среща на 7 март той също предложи депутатите да лъжат за цената на безплатните билети, с цел да заобиколят разпоредбите за бистрота.

В оповестено през днешния ден решение на комисията се споделя: „ Съобщението, което той даде на своите събеседници в срещата на 7 март беше, че той е подкупен и „ за обмен ", както и мно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР