Депутат от градския съвет на Баден-Баден в Германия беше глобен

...
Депутат от градския съвет на Баден-Баден в Германия беше глобен
Коментари Харесай

Spiegel: Немски депутат рисува свастика върху колите на украинци

Депутат от градския съвет на Баден-Баден в Германия беше санкциониран за изобразяване на свастика и нецензурния израз " F*ck UA " върху коли с украински номера. 

Размерът на санкцията не беше оголен, само че от прокуратурата потвърдиха, че депутатът е получил наказване от 50 дневни ставки " за потребление на знаците на противоконституционни организации ", както и за засегнатост, съобщи на 28 август немското издание Spiegel.

Лидерът на фракцията на ХДС в общинския съвет Ансгар Гернсбек изрази отвращение от случая, като сподели, че в случай че обвиняванията се потвърдят, депутатът би трябвало да обмисли подаването на оставка.

Градската администрация на Баден-Баден сега дефинира спомагателни санкции за депутата. Властите към момента не са подготвени да споделят детайлности или да разясняват повече обстановката, а също по този начин не се прецизира от коя политическа партия е депутатът.

Изданието отбелязва, че в градския общински съвет са показани Зелената партия, ХДС, Свободните жители за Баден-Баден, ГСДП, FDP и AfD. Техните членове се назовават ​​градски съветници.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР