Депилиращият камък е популярен продукт в мрежата, който гарантира евтино

...
Депилиращият камък е популярен продукт в мрежата, който гарантира евтино
Коментари Харесай

Депилиращ камък - хит в социалните мрежи - наистина ли действа?

Депилиращият камък е известен артикул в мрежата, който подсигурява на ниска цена и безболезнено премахване на непотребните косми по тялото. Ето всичко, което би трябвало да знаете за депилиращия камък:

Чували ли сте в миналото за депилиращ камък? Ако ви е омръзнало да употребявате самобръсначки и епилатори и ненавиждате кола маската, то на разположение е нов способ за обезкосмяване, който да опитате. Той е доста известен в обществените мрежи и е неусетен, ефикасен и екологичен инструмент. Ето какво съставлява и по какъв начин да го употребявате.

Какво съставлява депилиращият камък?
Депилиращият камък е идеалното средство за унищожаване на нежеланото окосмяване, в случай че страдате от неспокойствие след депилация, било то от кола маска или самобръсначка.

Инструментът, се състои от комфортна ръкохватка, която нормално е направена от пластмаса, и абразивна част, която може да бъде от пемза или по-често от стъклени микрокристали.

Камъкът може да се употребява приблизително три години , като по този метод се разкрива като екологичен артикул спрямо други способи за депилация. Абразивната част е деликатна към кожата и разрешава леко ексфолиращо деяние, като по този метод отстрани космите и регенерира кожата по едно и също време. Може да се употребява и при сензитивна кожа , само че не се предлага при страдащи от дерматит, псориазис и кожа, склонна към акне.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Как се употребява депилиращият камък?

Използването на депилиращия камък е изкючително просто: задоволително е да го масажирате върху частта, която желаете да депилирате, като вършиме кръгови придвижвания. Инструментът ще отстрани забележимата част от косъма, тъкмо както го прави самобръсначка, само че заобикаляйки раздразнение. Въпреки това, той не отстранява корена на косъма , тъй че кожата ще бъде гладка и кадифена за по-малко време спрямо кола маската или епилацията.

При изключително сензитивна кожа е добре камъкът да се навлажни с топла вода, преди да се нанесе върху кожата.

След приложимост всичко, което би трябвало да извършите, е да изплакнете засегнатата област и да овлажните кожата, за предпочитане с успокоителен лосион. Може да се употребява на всеки две-три седмици. Също по този начин е значимо да знаете, че космите би трябвало да са с дължина минимум 3 милиметра .

 Добави изложение

Можем да обобщим, че депилиращият камък е съвременен сполучлив инструмент за унищожаване на нежеланото окосмяване, който е изключително подобаващ за хора с сензитивна кожа склонна към зачервявания и обриви. Същевременно резултатът на камъка не може да се съпоставя с този от кола маска или лазер , защото той работи за премахване единствено на външната част на косъма, сходно на самобръсначките, оставайки недокоснат корена. Във всеки случай това интресен нов способ за обезкосмяване, който може да опитате, в случай че не сте удовлетворени от изпробваните от вас до момента.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР