Денят ще започне с облачно време в Западна България и

...
Денят ще започне с облачно време в Западна България и
Коментари Харесай

Времето: Слънце на изток, облаци и дъжд на запад

Денят ще стартира с облачно време в Западна България и слънчево и горещо в източната част на страната, гласи прогнозата на Националния център по метеорология и хидрология. В следобедните часове и до среднощ на запад ще има краткотрайни превалявания и гръмотевична активност. От изток-югоизток ще духа до сдържан вятър. Максималните температури ще доближават до 30-35 градуса, малко по-ниски в северозападните региони и по крайбрежието на морето.

Над планините от Западна и Централна България ще се развива купесто-дъждовна облачност, като в следобедните часове тук-там ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Над източните масиви ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще бъде слаб до сдържан Максимална температура на 1200 метра ще доближава до 24 градуса, а на 2000 метра – към 17 градуса.

Над Черноморието ще доминира слънчево време, като от изток-югоизток ще духа до сдържан вятър. Максимални температури ще бъдат сред 27 и 28 градуса. Температурата на морската вода ще е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Днес слънцето изгря в 06:12 часа и ще залезе в 20:53 часа. Продължителност на деня - 14:40 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР