Денят на палачинките е - и ако сте нещо като

...
Денят на палачинките е - и ако сте нещо като
Коментари Харесай

Изненадата на Меган Маркъл от ентусиазираната техника на принц Хари за ядене на палачинки

Денят на палачинките е - и в случай че сте нещо като принц Хари, ще се възползвате оптимално от него! Известно е, че 39-годишният мъж е огромен обожател на лакомствата на Задушния вторник, толкоз доста, че брачната половинка му Меган Маркъл едвам съумя да надникне по време на пътешестване до Мароко.

Двойката се отби на курс по подготвяне на палачинки през 2019 година, когато Хари не губи време да се отдаде на сладкото си.

Хари и Меган бяха снимани от Лизи Робинсън от ITV, до момента в който беседва с мароканския готвач Дар Моха, както и с някои от децата, взели участие в готварския клас на Моха.

След като му беше показана палачинка в паница, Хари я нави на руло и отпи голяма хапка - което накара брачната половинка му Меган да разяснява: „ Голяма хапка! “ Устата му към момента цялостна с храна, Хари промърмори в отговор: „ Вече е малко късно! “ с усмивка.

След това херцогинята на Съсекс направи комплимент на децата за готвенето им, като сподели, че палачинката е „ отлична “. След известно бързо дъвчене Хари накра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР