Денят е подходящ за пасивна почивка с книга, разходка, общуване

...
Денят е подходящ за пасивна почивка с книга, разходка, общуване
Коментари Харесай

Телци, съсредоточете се върху любовния си живот и партньора си

Денят е подобаващ за пасивна отмора с книга, разходка, другарство с околните.

Овен – Не се правете на всезнаещи и чуйте какво желаят да ви кажат хората към вас. Може да не сте търсили съвета, който ще ви дадат, само че ще ви изправи пред действителността, която се пробвате да игнорирате.

Телец – Този ден се концентрирайте върху любовния си живот и колегата си. Споделете намерено проектите си и не правете нищо зад тила на половинката си, което няма да свърши добре. Можете елементарно да се справите с някои проблеми.

Близнаци – Днес ще изпитате мощно ентусиазъм да извършите някои промени в дома или въобще. Възможно е да срещнете някой, за който може още веднъж да отворите сърцето си и да се предадете на страстите на любовта.

Рак –Имате потребност от отмора от работата и електронните устройства. Погрижете се повече за личното си здраве. Ако е допустимо да прекарате деня измежду природата, пробвайте се да се разсеете от неприятните мисли и обстановки.

Лъв – Вероятно ще желаете да купите нещо за дома или за вашите близки дарове. Независимо от проявената ви благотворителност, не забравяйте да бъдете спестовни. В любовта проявете достойнство и благосклонност.

Дева – Вашите страсти са уравновесени през днешния ден, вие възприемате всичко, което се случва напълно умерено и рационално. Дори в случай че има прочувствени обстановки, няма да се почувствате нервни. Добре се погрижете за себе си и се отдайте на една хубава отмора.

Везни – Имате нещо премълчано, което непрекъснато ви изтезава и пречи на спокойствието ви. Може би имате незавършен диалог, нещо несподелено, което се страхувате да кажете на човек, който е значим за вас. 

Скорпион – Разнообразието е подправката на живота, тъй че в днешния ден не се опасявайте да напуснете безвредната си зона и да експериментирате. Планетите ви вършат доста смели както в любовен, по този начин и в персонален проект.

Стрелец – Прекрасно е през днешния ден да се види човек като вас - позитивен, ухилен, изпълнен с оптимизъм. Времето е идеално за моменти, изпълнени с обич и романтика - изцяло се отпуснете и потопете в мига на насладата.

Козирог – Хубаво е да си останете вкъщи и да не осъществявате обществени контакти. По-добре е да насочите силата си към нещо за приключване вкъщи, да вземем за пример да почистите, да се погрижите за околните си.

Водолей – Денят би могъл да премине умерено. Обичайните отговорности няма да са толкоз изморителни. Насладете се на опцията да се отпуснете. Възможно е да ви поднесат приятни изненади. Вие сте доста привлекателни за противоположния пол и събуждате интерес.

Риби – Днес излъчвате успокоение и положително въодушевление, оставяте прелестно усещане, където и да отидете. Сега е идеалният миг да се посветите на грижи за себе си и една добра отмора, с цел да презаредите още веднъж батериите си. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР