Денят е много успешен и ползотворен. Вижте какво още вещаят

...
Денят е много успешен и ползотворен. Вижте какво още вещаят
Коментари Харесай

Денят е много успешен и ползотворен

Денят е доста сполучлив и потребен. Вижте какво още вещаят звездите за вас в днешния четвъртък.
Овен
Бъдете подготвени на това, Вашите достижения, както и привичните Ви способи на работа, да бъдат подложени на подозрения. Този ден ще изисква от Вас умеене умерено да приемате рецензия, да зашитавате своята позиция с добре измислени причини, да анализирате непознатите неточности, както и да си вършиме от всичко това верни заключения. От позиция на персоналните връзки, денят се подрежда напълно сполучливо и Ви дава опция да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сърпрайзи, а не са изключени и непредвидени любовни самопризнания, редом с забавни запознанства.
Телец
Днес не би трябвало да бъдете прекомерно откровени със своя обичан човек. Така или другояче, на него няма да му е забавно, само че естествената му учтивост няма да му разреши да Ви каже това на глас. Но в случай че стоическото изражение на Вашия обичан човек не Ви плаши, не ограничавайте своя вербален поток.
Близнаци
Днес Вашият обичан човек ще бъде доста раним и схватлив, което много ще усложни за Вас процеса на другарство с него: ще се наложи непрекъснато да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и изобщо да му оказвате всякаква морална поддръжка. Това ще се окаже не елементарно, само че належащо.
Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.
Лъв
Каквото и да става, запазете успокоение. То ще Ви бъде извънредно належащо. Далеч не всичко през днешния ден ще върви по направеният от Вас прелиминарен проект, само че в случай че започнете да се дразните по този мотив, от това няма да се получи нищо положително. Но както е казвал Карлсон: „ Спокойствие, единствено успокоение. ”
Дева
Струва Ви се, че Вашата половинка е мощен човек? Духовно или физически – не е значимо.Днес ще се наложи да се убедите, че не всичко е по този начин.

Оказва се, че половинката Ви е доста нежен и раним човек.Не позволявайте да се пречупи и я подкрепяйте в сложните моменти. Сега за нея това е доста значимо!
Везни
Днес ще намерите лост и опорна точка, ще разрешите тежък проблем или спор. Денят е зареден с голям енергиен капацитет, само че и потребностите са огромни. Трудно се оправят хората с психологични проблеми, пълнолунието ни подлудява. В подобен миг се решавате на връзка, от която в предишното сте бягали. Кой знае, може да е за положително, може животът ви да се обърне в една по-стабилна посока. Неблагоприятно за интервенции, свързани с огромна кръвозагуба.
Скорпион
Вниматерлно подбирайте сътрудниците си. Сред тях може да се окажат хора, които са в положение да Ви навредят. Оставете настрани професионалните и персоналните упоритости през този ден. Не бихте могли да ги удовлетворите и по тази причина не се отчайвайте, в случай че нещо не се получи по този начин, както сте го очаквали. Вие просто вършете своето. Възможно е обостряне на връзките в работния колектив или в фамилната среда, като нещата може да доближат сериозна точка. Не забравяйте, че справедливостта и уважението към закона в този миг са за предпочитане пред багра без правила. Бъдете деликатни, с цел да не би (ако се стигне до битка), в разгара на борбата да издадете своите секрети.
Стрелец
Стрелците позволяват прекомерно доста неточности, създавайки с това проблеми освен за себе си, само че и за своите съдружници. Да се приканват представителите на знака за нерешителност, е безполезно- на тях просто не им е до това, защото денят е изпълен със събития, всяко от които изисква незабавна реакция. Постарайте се най-малко понякога да се оглеждате обратно, а това ще Ви разреши да оптавите позволените пропуски. Постъпките Ви ще удивляват Вашите близки, и то – неприятно. Затова би трябвало да бъдете подготвени за рецензия, а и за неприятни въпроси. Ако съумеете да запазите успокоение и да не дадете воля на страстите, обстановката ще се стабилизира.
Козирог
Съжалявате, че във Вашия град няма виенско колело? С наслаждение бихре се въртяло на него през есенните вечери, бихте се издигали високо в небето, умерено разположили се в ярката цветна кабинка и евентуално бихте следили луната, и бихте се наслаждавали на свистенето напразно в ушите си. Може ли и да измислите нещо за подмяна? Направете всичко, което е по силите Ви, с цел да реализирате своите хрумвания.
Водолей
Денят ще се подрежда не доста удобно. Затова ще попаднете в обстановка, която ще Ви принуди да извършите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно персонално за Вас – личните правила или ползите на доста непосредствен човек. Самата обстановка ще Ви работи угнетяващо, като в същото време ще чувствате, че Ви подтикват точно към това решение, което наподобява минимум привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат опция да „ разпуснете ” и ще способства пробуждането на интуицията.
Риби
Днес би трябвало да се вслушвате деликатно във всичко, което Ви споделя Вашият обичан човек, даже той да приказва прекомерно бързо или прекомерно доста. Сред целия поток от мисли е прекомерно евентуално да се срещне една скъпа, която да промени вашия живот и връзки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР