Денят е меко казано емоционално наситен. Като цяло ще се

...
Денят е меко казано емоционално наситен. Като цяло ще се
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 08.04: Правете това, което ви кара да се чувствате щастливи

Денят е меко казано прочувствено кондензиран. Като цяло ще се усещаме добре, ще бъдем настроени сантиментално, ще бъдем по-отпуснати, със податливост да даваме силата си за който и каквото ни изпълва. Що се отнася до интуицията ни, тя ще бъде много изострена и ще имаме способността да виждаме зад редовете и да долавяме " послания ", които другояче не бихме могли да осезаем.

По-късно денем силата ни държи неактивни и поражда мързел, защото единственото, което желаеме, е да се мотаем и да не вършим безусловно нищо. Това, което ни интересува най-вече, е да прекараме добре с околните си, да се посмеем и да забравим всички грижи за вчерашния ден, само че и с работата, която би трябвало да свършим.

Инстинктите ви работят съвършено, играете игри и се схваща, че ще употребявате всички средства, с които разполагате, с цел да постигнете задачата си. Сексуалното ви въодушевление е ужасно, само че не изпитвате задоволство, може би тъй като очаквате всичко за малко време. От друга страна, намалете финансовите си условия и внимавайте, тъй като ще похарчите доста и няма да си го върнете.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР