Денят е хармоничен и светъл. Всички дела, насочени към добри

...
Денят е хармоничен и светъл. Всички дела, насочени към добри
Коментари Харесай

Стрелци, бъдете позитивни! Козирози, днес трудно ще скриете чувствата си!

Денят е съразмерен и ярък. Всички каузи, ориентирани към положителни цели, водят до триумф. Хармония царува в човешката душа и в природата и не би трябвало да се нарушава никога.

Овен – Ще би трябвало да положите спомагателни старания, с цел да разрешите висящи проблеми, които влачите дълго време, само че няма да ви липсва сила или предпочитание да го постигнете. Може би някои несигурности и страхове излизат на повърхността, само че не желаете да ги споделяте с другите.

Телец – Макар да сте решени да разрешите всички проблеми, които имате през днешния ден на работа или вкъщи, наподобява, че решенията не идват елементарно. Въпреки че държанието ви като цяло е поредно, в последна сметка ще изненадате другите с импулсивността си.

Близнаци – Бързането е най-големият ви зложелател, изключително по въпроси, свързани с вашата кариера и развиване в работата. Но спрете да бъдете тревожни и уплашени и гледайте да сте по-практични в ежедневните си цели, без да натоварвате мозъка и душата си с упования.


Рак – Ако смятате, че не разполагате с всички данни, от които се нуждаете, с цел да докажете нещо, направете крачка обратно, до момента в който не сте изцяло подготвени да се изправите против протичащото се. Вече най-чувствителните от вас евентуално са усетили въздействието на утрешното затъмнение.

Лъв – Вие сте доста сигурни в себе си и няма да има проблем, против който да не сте в положение да се изправите и разрешите. Този уикенд ще покажете своята креативност и ще се насладите на живота, правейки близките щастливи.

Дева – Премервайте добре думите си, с цел да избегнете недоразумения, които могат да ви навредят, и избягвайте вземането на значими решения. Това, което несъмнено не би трябвало да вършиме, е да губите скъпо време да се тревожите и да оставяте страховете да управляват настроението ви.

Везни – Усещате, че някой човек си играе малко с нервите ви или се пробва да намали самочувствието ви. Но въпреки това може да се чувствате по този метод, тъй като е допустимо да сте разбрали неправилно нещо, което са ви споделили или пък доста във вътрешността сте приели персонална рецензия.

Скорпион – Дори вие, които разчитате мощно на себе си, с цел да вършиме изводи и да вземате решения, от време на време се нуждаете от малко поощрение или упътване от някой от вашия кръг, на който имате доверие.

Стрелец – Звездите ви канят да се концентрирайте върху практическите въпроси от всекидневието си и да разрешите нерешени въпроси, свързани с работата, домашните отговорности, само че също и с вашето здраве. Опитайте се да останете положителни и в случай че видите нещо, което ви е мъчно, помолете за помощ.

Козирог – Днес ще бъде мъчно да скриете възприятията си, макар че не сте привикнали да разкривате пред всички обществено по какъв начин се чувствате. Така че, в случай че нещо се обърка или не се чувствате добре, избягвайте наличието измежду доста хора, с цел да можете по-лесно да контролирате реакциите си.

Водолей – Часовете преди обяд наподобяват много изморителни и по някакъв метод може да се почувствате потиснати, мислейки може би за работа или някаква обстановка, която ви стресира психически.

Риби – Може да чувствате надълбоко в себе си, че би трябвало да измененията някои неща в работата или метода, по който работите, само че финансовите проблеми евентуално ще ви попречат или най-малко към този момент ви възпират.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР