Денвър Нъгетс спечели Западната конференция на НБА по категоричен начин.

...
Денвър Нъгетс спечели Западната конференция на НБА по категоричен начин.
Коментари Харесай

Феноменален Йокич изведе Денвър до триумф на Запад

Денвър Нъгетс завоюва Западната конференция на НБА по безапелационен метод. " Буците " надвиха със 113:111 като посетител и завоюваха серията против " езерняците " с 4:0. Така тимът ще се изправи против Маями или Бостън в огромния край в Лигата на извънземните. 

Брилянтен мач за спечелилите изигра Никола Йокич. Сърбинът направи следващ трипъл-дабъл, с цел да изведе тима си до трофея на Запад. Той се регистрира с 30 точки, 14 битки и 13 асистенции. 

Лейкърс игра най-силния си баскетбол през първото полувреме на конфликта тази нощ, като на огромната отмора имаше задатък от 15 точки - 73:58. Възпитаниците на Дарвин Хем обаче се сринаха в третия интервал, в който освен изгубиха преднината си, само че и позволиха закъснение от 89:94. 

В последната четвърт дуелът беше извънредно завързан, с цел да се стигне до триумфа на Денвър със 113:111. 

Джамал Мъри вкара 25 точки за спечелилите, а Аарън Гордън осъществя още 22. Майкъл Портър се регистрира с дабъл-дабъл - 15 точки и 10 битки. 

ЛеБрон Джеймс изигра страховит мач за домакините, в само че последна сметка това се оказа незадоволително. Краля беше на крачка от трипъл-дабъл след 40 точки, 10 битки и 9 асистенции. Антъни Дейвис вкара 21 точки и хвана 14 битки. Остин Рийвс остана със 17 точки. 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР