Денвър Нъгетс се доближи на една победа от полуфиналите в

...
Денвър Нъгетс се доближи на една победа от полуфиналите в
Коментари Харесай

Денвър отново обърна Лейкърс и е на победа от полуфиналите

Денвър Нъгетс се приближи на една победа от полуфиналите в плейофите на Западната конференция, откакто завоюва и третия мач в серията си с Ел Ей Лейкърс. След като пред лична аудитория първенците направиха обрати в първите два мача, тази нощ те още веднъж наваксаха двуцифрен пасив, този път в Лос Анджелис, с цел да пернат с 3-0 в серията.


Леброн Джеймс и компания дръпнаха с 12 точки малко след началото на втората част, само че Нъгетс подвигнаха оборотите и 15 минути по-късно към този момент на собствен ред водеха с 12. До края играчите на Денвър не оставиха никакъв късмет на противника да мисли за връщане в мача.

Четирима играчи на гостите вкараха 20 и повече точки, като най-резултатен бе Арън Гордън с 29 точки и 15 битки, а Никола Йокич се регистрира с 24 точки, 15 битки и 9 асистенции. Джамал Мъри добави 22 точки и 9 асистенции, а Майкъл Портър приключи с 20 точки и 10 битки. За Лейкърс Леброн Джеймс, Антъни Дейвис и Остин Рийвс комбинираха за 81 точки, само че другите петима участници в дуела вкараха общо 24 точки, а Ди " Анджело Ръсел приключи без нито една точка.

Любопитно бе, че и двата отбора нямаха ден от тройката, като Лейкърс осъществиха 5 стрелби от 27 опита, до момента в който Нъгетс приключиха с 5/28.

Четвъртият мач от серията е в Лос Анджелис в неделя от 3:30 часа сутринта българско време.

Останалите резултати:

Орландо Меджик - Кливланд Кавалиърс 121:83 (1-2 в серията)

Филаделфия Севънтисиксърс - Ню Йорк Никс 125:114 (1-2). /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР