ДЕНВЪР (AP) — Предложено пренаписване на закона, управляващ Олимпийските игри

...
ДЕНВЪР (AP) — Предложено пренаписване на закона, управляващ Олимпийските игри
Коментари Харесай

Пренаписването на олимпийския закон призовава за публично финансиране на SafeSport и федералната масова спортна служба

ДЕНВЪР (AP) — Предложено пренаписване на закона, ръководещ Олимпийските игри в Съединените щати, приканва за обществено финансиране на изпадналия в усложнение Център за безвреден спорт на Съединени американски щати, до момента в който също по този начин образува нова държавна работа за контрол на всеобщите спортове, които от дълго време са свързани със самите олимпийски игри.

Асошиейтед прес се снабди с копие от законодателството, което се предлага да преработи закона от 1978 година, който слага сегашните олимпийски конструкция на място. Думата „ аматьорски “ ще бъде отстранена от заглавието на закона и ще бъде отстранена от цялото законодателство в символ на благодарност към действителността, че професионалните спортисти са неразделна част от актуалните олимпийски игри от най-малко четири десетилетия.

Друга основна смяна би била отделянето на Консултативната комисия на спортистите от Олимпийския и Параолимпийския комитет на Съединени американски щати. Това съглашение има за цел да отстрани споровете на ползи, присъщи на настаняването на група...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР