Деница Сачева разкри какви условия за поставили Продължаваме промяната –

...
Деница Сачева разкри какви условия за поставили Продължаваме промяната –
Коментари Харесай

Сачева разкри условията на ПП, проговори за компромиса

Деница Сачева разкри какви условия за сложили „ Продължаваме промяната – Демократична България ” при договарянията за кабинет.

Всичко по проектокабинета е контрактувано. Не чакам да има никакви промени. Това, което се реализира, беше извънредно сложен компромис, той не предстои на проверка. Не би трябвало да имаме изненади, разяснява за Нова тв Сачева. " Не считам, че беше належащо Радев да прави това изявление при връчването на мандата. Доста неподобаващ метод да се разграничи от Политическа партия, вместо да приказва намерено. Ако е имало нередности, свързани с постоянното им ръководство, можеше да бъдат показани на обществото. Това държание е опит да се трансферира виновност от болната виновност на хубавичко, а зад това прозира и отвращение да има постоянно държавно управление ", сподели тя.
-->
По думите ѝ е извънредно време България да се ръководи от тези, които са определени. " По отношение на Асен Василев имаме своите рецензии и терзания, той е условие на Политическа партия, с цел да бъдат част от този кабинет, тъй че те ще носят отговорност за неговите дейности. Самият той знае, че има сериозна доза съмнение към него. Има опция да покаже дали властта е за социална изгода или персонална прищявка. Приемаме номинацията на Василев, само че неговите оферти няма да бъдат абсолютно одобрявани ", изясни Сачева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР