Денислав Станоев, който по време на конференцията на ГЕРБ миналата

...
Денислав Станоев, който по време на конференцията на ГЕРБ миналата
Коментари Харесай

Пратиха под домашен арест бияча от форума на ГЕРБ

Денислав Станоев, който по време на конференцията на ГЕРБ предходната седмица атакува публицисти и протестиращи, излиза на независимост. Софийският областен съд му наложи втората по тежест мярка за неотклонение - " домакински арест ", съобщи БНР.

За 20-годишния юноша има задоволително данни, че е хулиганствал по време на партийния конгрес, като съгласно съда такова било цялостното му държание по време на конференцията на ГЕРБ. Имало и заплаха да извърши друго закононарушение.

Макар да няма обвиняване за нанесени леки телесни, трима потърпевши са разпознали Станоев като индивида, който им е нанасял удари, дружно с други към момента не неизяснени по делото лица.

Тъй като мъжът е с чисто правосъдно минало и не е бил арестуван различен път, съдът му наложи мярка за неотклонение " домакински арест ", каквото беше и различното искане на прокуратурата.

Случаят на партийния конгрес на ГЕРБ беше коментиран по-рано през днешния ден и от премиера Борисов с думите: " Ако на мач на " Левски ", в публиката им отидат от ЦСКА, кой е провокаторът? Тези провокатори по какъв начин да ги отстраним? Трябва да ги блъскаме. Ние отидохме ли на " Позитано " и при Христо Иванов да предизвикваме. Те пристигнаха с ясното схващане да предизвикат ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР