Денис Родман попада в списъка на най-великите защитници в историята

...
Денис Родман попада в списъка на най-великите защитници в историята
Коментари Харесай

На един куршум от самоубийството - трогателната история на Денис Родман

Денис Родман попада в листата на най-великите бранители в историята на НБА. Но блестящата кариера на " Глиста " има и своите тъмни страни. Родман е бил на крачка от самоубийството по време на времето му в Детройт, а повода за това е раздялата на тима с " Лошите момчета " и старши треньора Чък Дейли.

" Аз просто желаех да бъда обичан от някой, тъй като в никакъв случай не съм бил обичан от родителите си, те в никакъв случай не бяха до мен. И по този начин, когато дойдох в Детройт, момчетата ме одобриха като един от тях. И откакто нещата започнаха да се унищожават в Детройт, аз започнах да се усещам предаден. Казах си: " Какво се случва? ". Бях толкоз влюбен в метода, по който ми посочваха любовта си и хората в Детройт ме одобряваха. Така че откакто доста от хората, които ме обичаха, си потеглиха, в това число и старши треньора Чък Дейли, към този момент бях самичък. Нямаше към кого да се обърна. Не се свързвах с родителите си, нямах контакт с тях.

И по този начин, един ден написах записка, след което отидох на паркинга на Палас (б.р - някогашната зала на Детройт Пистънс). Имах револвер в колата, държах го в ръката си. Но по някаква причина си пуснах музика. Заслушах се и започнах да се възнамерявам. Нямаше нищо общо с баскетбола, просто тази обич, която желаех, ме напусна.

И по-късно се пуснаха песните на Pearl Jam. " Evan Flow ", " Black " и още сходни. Пистолетът бе в скута ми, само че аз заспах, до момента в който слушах Pearl Jam. Като се разсъниха, всички ченгета бяха към мен. Не знаех какво става. Напълно забравих, че имам револвер в ръка. Изкараха ме от колата и това беше. Не ставаше дума за баскетбол, просто се усещах предаден, тъй като желаех да бъда обичан толкоз доста в живота си. И когато стигнах до НБА, не чаках че лигата ще бъде такава. Не чаках тимовете да търгуват играчите си по този метод и да ти споделят: " Окей, това е бизнес ". Именно това ме докара до такава степен ", споделя Родман.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР