Денис Ризов се зарадва на зет си, , който заедно

...
Денис Ризов се зарадва на зет си, , който заедно
Коментари Харесай

В САЩ: Денис Ризов пръска хилядарки за ЧРД на дъщеря си, която му доведе зет

Денис Ризов се зарадва на шурей си,, който дружно с дъщеря му гостуваха в Щатите за 22-рия й рожден ден, научи HotArena.

Богатият баща се бръкна с хилядарки за празника на единствената си дъщеря. " Както върви, скоро може и дядо да стана " , майтапи се музикантът от „ Ахат, който подслони Божко Божков, гаджето на щерка си за втори следващ път, откакто към този момент момчето му гостува зад Океана. Двамата с Вики се обичат от дълго време, а Ризов даже им е приготвил магазин, в който да се науча да си изкарат сами парите.  Красивата наследница на някогашния ТВ водещ от години се занимава с  козметика и пее в националния хор „ Нуша ".

" Дъщеря ми е доста надарена, постоянно ще заставам зад тила й тъй като знам опциите й. С майка й единствено я поддържаме, не я подлагаме на критика. Момичето учи логика на психиката в Софийския университет и счита откакто приключи да направи специализация в Щатите, където от години живее татко й Денис Ризов. От своя страна той също се занимава с продажба на багрила и боички, само че по интернет, писа „ България Днес “.

„ Не ми липсва малкия екран. Тук в Щатите се усещам повече от добре. А дали имам гадже: еее, един същински мъж в никакъв случай няма да остане без жена, само че не мога да кажа, че сега имам сериозна другарка. Ако това се случи, всички ще научат “, споделя Денис.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР