Ден за преосмисляне на живота и изчистване от натрупаната негативност.

...
Ден за преосмисляне на живота и изчистване от натрупаната негативност.
Коментари Харесай

Деви, защитавате целите и желанията си! Риби, пазете финансите си

Ден за преосмисляне на живота и изчистване от насъбраната негативност. Всички подхванати дейности ще бъдат сполучливи.

Овен – Според дневния хороскоп сте доста разчувствани и имате доста положителни проекти. Само внимавайте въпреки всичко: ще са нужни малко повече самообладание и неизменност, с цел да ги приложите. Изчакайте малко да се успокоите, преди да предприемете деяние.

Телец – Може да имате спорове по отношение на взаимно ръководена каса или активи. Това също може да засегне бизнес и/или персонални връзки и асоциации. Опозицията на Меркурий във Везни и Юпитер в Овен съставлява предизвикателство за реализиране на вашите цели.



Близнаци – Остатъчното въздействие от скорошната съпротива на Венера и Сатурн демонстрира някои тествания в региона на взаимоотношенията. Точно в този момент не желаете и не би трябвало да се пазарите, да спорите с изострен език, да се карате.

Рак – Може също да сте по-раздразнителни и нетърпеливи по дифолт и да реагирате по-чувствително и/или импулсивно на всички провокации, рецензии или закани. Но безразсъдното и импулсивно държание съставлява заплаха за вас и можете да почувствате резултатите му скоро.

Лъв – Опитайте се да се справите с спор по-дипломатично, без значение дали казусът поражда в работата или в фамилията ви. Понякога сте склонни да употребявате мощ, само че това в този момент може единствено да ви сътвори врагове.

Дева – Не единствено хората, само че и предизвикателните събития могат да ви накарат да отбраните задачите и желанията си. Защитната позиция би била целесъобразна, само че в този момент не е по никакъв начин подобаваща за опити да отстоявате ползите си. По-добре не атакувайте, а се стремете към взаимни отстъпки, към този момент това към момента работи.

Везни – Ако желаете да преодолеете компликациите и да задоволите личните си стремежи, погрижете се малко повече за себе си. В региона на любовта ще би трябвало да се отървете от някои правила, в случай че желаете да бъдете същински щастливи.

Скорпион – Трудностите или разочарованията в връзките са породени от скорошната съпротива на Венера и Сатурн, само че за благополучие това са краткотрайни проблеми. Всичко тече, всичко отминава.

Стрелец – Може да се почувствате изключително разчувствани заради идни промени. Може би някой ваш остарял проект, в който сте вложили доста време и сила, ще се сбъдне. Това ще е положително време за вас!



Козирог – Поради въздействието на Марс, настроението ви може да бъде много обидно, несъмнено, може да имате всички учредения за това. Потърсете човек, на който да кажете недоволствата си, тъй като единствено по този начин ще ви олекне на душата. Бъдете деликатни, не си коства да влизате в спор с който и да било.

Водолей – Днес е допустимо да има аргументи да изпитате неспокойствие и яд. Такива евентуално разрушителни сили би трябвало да бъдат ориентирани в градивна посока, тъй че да не предизвикват спорове, произшествия и да водят до безсилие.

Риби – Може да зародят нови обстоятелства, които да оспорят вашите предходни оферти. Опозицията на Юпитер и Меркурий визира финансовите въпроси, тъй че може да зародят различия с вашия сътрудник в материалната област. Бъдете малко по-рационални!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР