Ден за обрати – тези зодии печелят много вещае хороскопът

...
Ден за обрати – тези зодии печелят много вещае хороскопът
Коментари Харесай

Ден за обрати – тези зодии печелят много

Ден за обрати – тези зодии печелят доста вещае хороскопът за първия понеделник на октомври. Какво вещаят звездите за вас, вижте:
Хороскоп за понеделник 3 октомври 2022Овен
Днес би трябвало да се вслушате в мнението на своите другари, за Вашия обичан човек. Положително или негативно, при всички положения то ще бъде по- обективно от Вашето, тъй като ще се окаже взор от страни – неутрален и неангажиран. Точно това Ви е нужно в този миг.
Телец
Бъдете деликатни и внимателни при общуването с Вашия обичан човек. Днес ще му бъде много мъчно да търпи Вашите смешки и закачки, а и всички Ваши думи ще възприема безусловно. Постарайте се да му говорите единствено и тъкмо това, което желаете да кажете, без нищо ненужно.
Близнаци
През този ден Вашия обичан човек ще се прояви в непредвидена за Вас светлина, а и ще се наложи да преразгледате своето отношение към него. Резултатите от равносметката може да се окажат напълно непредсказуеми и по тази причина бъдете подготвени за всевъзможен излаз от събитието…
Рак
През този ден би трябвало да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то освен на своя обичан човек, а на всички останали. Колкото по- откровено е изражението на Вашето лице и насладата от ставащото, толкоз повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прелестно.
Лъв
Не бързайте, тъй като неизбежно ще допуснете неточност. Не би било ненужно да си спомните, че от време на време човек би трябвало да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с доста задачки едновременно, да зарежете започнатата работа на средата, единствено с цел да превключите на друго интересуващо Ви занятие, а по-късно и него да отложите. Но в случай че сходна променчивост в работата Ви е непростима, в персоналния живот ще сътвори доста напрегната обстановка. Не дразнете околните си хора със своите нелогични дейности.
Дева
През този ден можете видимо да измененията личния си персонален живот към по-добро, с помощта на високото си интелектуално равнище, а също и на персоналното си омагьосване, и на чувството на креативен напредък. Вероятен е триумф в договаряния, а също и в работа, за присъединяване в която ще привлечете близките. Не се опасявайте да мечтаете – от мащаба на фантазиите Ви, ще зависи растежа на достиженията. Днес може да реализирате най-съкровените си и необикновени стремежи, а също така денят е подобаващ и за правене на огромни достижения и за придобивки. При реализацията на всевъзможни битови въпроси, ще проявявате здрав разсъдък, търговски усет и настоятелен метод.
Везни
Мислите си, че Вашият вътрeшен свят е най- уютното място във Вселената? Това е разбираемо изключително в този момент. Когато Вашият разсъдък е зает с най-разнообразни хрумвания и мечти. Вярвате или не, само че има прийом да бъде взето под надзор Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви креативна сила. Просто би трябвало да сте подготвени да я насочите в нужната посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат през днешния ден, може да накара обкръжаващите да трансформират мнението си, и в последна сметка да си отворят очите.
Скорпион
Ограниченията на скоростта способстват за по-голяма сигурност по пътищата. Ако карате прекомерно бързо, следствията може да бъдат доста печални. В живота, както и на пътя, съществува негласна пределна скорост, а Вие сте на път да я надвишите. Забавете малко! Това ще бъде потребно и за Вашето здраве, и за Вашето прочувствено положение, и за Вашите нови връзки с някого. Свалете крайници от педала на газта. Почти сте прескочили нещо доста забавно, а скоро ще стане нещо, на което бихте желали да се насладите както би трябвало. Освен това, когато запазите темпото, за околните Ви ще бъде по-лесно да бъдат близо до Вас.
Стрелец
Монотонност, привичка или каквото и да било, които въпреки и неясно Ви припомнят за рутина в дадения миг, през днешния ден са изцяло непоносими за Вас. Толкова са огромни, че Вие сте подготвени да поемете риск, колкото и да са дребни възможностите за триумф, единствено и единствено да извършите нещо ново и друго. И колкото и да е необичайно, тъкмо мемоари от предишното ще се трансфорат във евентуалното ентусиазъм за това.
Козирог
Сега е огромна вероятността, да се влюбите в чужденец, а и той да се влюби във Вас. Или може би чужденецът просто ще повлияе на Вашия персонален живот. Цветът на кожата или езикът на неговия народ и други сходни атрибути, не са по този начин значими: значимото е, че ще Ви разделят граници, а също така и митнически надзор.
Водолей
Днес ще Ви се наложи да извършите доста сериозен избор сред работата, образованието и смяна в персоналния живот. Наистина изборът ще е комплициран, само че няма да го извършите сами, а Съдбата ще Ви помогне, или просто ще го направи вместо Вас. Дали обичаният човек ще си отиде, или в работата нещо ще се забърка… не се знае.
Риби
Днес Вашата половинка ще Ви пречи във всичко, което директно не я визира. Затова, когато планирате работата си за деня, намалете размера и с една трета. Иначе проблемите с Вашия обичан човек ще са неизбежни, а това не е нужно на никого.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР