Ден след ликвидирането на атентатора от Страсбург градът започва да

...
Ден след ликвидирането на атентатора от Страсбург градът започва да
Коментари Харесай

Отварят коледния базар в Страсбург след ликвидирането на нападателя

Ден след ликвидирането на атентатора от Страсбург градът стартира да се завръща към естествения си темп на живот. Днес още веднъж ще бъде отвори и коледният базар, където Шериф Шекат стреля във вторник.

Трима души починаха, петима ранени към момента са с заплаха за живота.
Трима към този момент са починалите след нападението в Стасбург Общо 700 служители на реда вземат участие в интервенцията по издирването на причинителя на офанзивата
Жителите на Страсбург не се предадоха на страха и предходните 2 дни, а търговците чакат завръщането на туристите дни преди Коледа.

Терористът беше погубен нощес към 21 ч. локално време. Първата полицейска акция през вчерашния ден следобяд приключи без арести.
Извършителят на офанзивата в Страсбург е убит Изстрели са чути в квартал на Страсбург, има наличие на силите за сигурност
При ударната вечерна интервенция още веднъж беше отцепен огромен периметър в квартал „ Нойдорф”, където във вторник полицията изгуби следите на атентатора.

Снощи на първо време жена алармира на полицията, че е видяла Шериф Шекат, след това трима служители на реда го виждат. Той стреля по тях, силите на реда неотложно отвръщат и го убиват.

Късно вечерта осведомителната организация „ Амак” на организацията „ Ислямска държава” написа, че Шериф Шекат е „ неин боец”.

Разследването занапред стартира.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР