Ден след като стана министър на вътрешните работи, бившият главен

...
Ден след като стана министър на вътрешните работи, бившият главен
Коментари Харесай

Новият вътрешен министър се срещна със синдикатите

Ден откакто стана министър на вътрешните работи, някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов беседва със синдикатите в министерството. По думите му тази среща ще е знак към всички чиновници в Министерство на вътрешните работи и досегашни негови сътрудници. Обсъдени бяха главните проблеми, които министерството среща и които занапред следва да се вземат решение.

Засега митинги на чиновниците на Министерство на вътрешните работи не се възнамеряват. Синдикатите обаче бяха безапелационни, че новият министър няма да получи 100 дни толеранс, тъй като излиза от системата. 

" Да даваме време на господин Маринов да се запознае с това какво прави Министерство на вътрешните работи и какви са му проблемите би било засегнатост за самия него. Мога да ви кажа 3 кардинални казуса, които не могат да бъдат решени бързо, за жалост, само че които би трябвало да се вземат решение. Това са хроничното недофинансиране на министерството, първо. Мотивацията на чиновниците - това е въпрос, който й може, и би трябвало отначало да се работи. И трето - факът, че най-малко до момента министерството се ръководеше не от политици, а от служители ", разяснява Валентин Попов от Синдикалната федерация на чиновниците в МВР
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР