Ден преди големия мач с гостуващия Енисей (Красноярск) от последния

...
Ден преди големия мач с гостуващия Енисей (Красноярск) от последния
Коментари Харесай

Иван Петков и Нася Димитрова очакват труден двубой с Енисей

Ден преди огромния мач с гостуващия Енисей (Красноярск) от последния кръг в Шампионската лига преди груповата фаза на надпреварата, старши-треньорът на Марица (Пловдив) Иван Петков и централната блокировачка Нася Димитрова, която през днешния ден чества 25-ия си рожден ден, разясниха пред volleymaritza.bg идния конфликт.
Иван Петков: “Двубоят ще бъде тежък. Както и предният мач с тима на ЛП Сало (Сало), по този начин и този мач ще бъде тежък. Като отговорност на самия конфликт, това е последната стъпка за влизане в групите на Шампионска лига, и, съгласно мен, всичко ще се реши в реванша в Русия. Мисля, че сме в малко по-добро положение в сравнение с преди десетина дни. Момичетата към този момент стартират да влизат в темп. Започва да се получава сработката в тима. Всеки треньор постоянно споделя, че има още доста какво да се работи. Аз не върша изключение, като не го споделям банално, а с чиста съвест, че нашият тим към момента е надалеч от същинския си капацитет – и като форма на състезатели, и като обиграност на тима, и като треньорски хрумвания...”

Нася Димитрова: “Чувствам се като във всеки един елементарен ден. Малко съм недобре здравословно. Имам проблем с коляното – малко е възпалено, само че се надявам до на следващия ден да е по-добре. Днес ще чествам рождения си ден с подготовка, а вечерта вероятно на вечеря с другари. Утре ще дадем всичко от себе си и ще се постараем да създадем един прекрасен мач. Най-важното е да победим и, в случай че може, да е изрично, само че несъмнено ще бъде сложен мач. Запознахме се с играта на съперничките и се надявам да окажем противодействие на тяхната игра и да се оправим. Прогноза за крайния излаз от дуела няма да дам. Само се надявам да играем стимулирано, надъхано и с огромно предпочитание за победа.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР