Ден преди да вземе мандата за , лидерът на партията

...
Ден преди да вземе мандата за , лидерът на партията
Коментари Харесай

Борисов с два варианта за премиер: Или ще съм аз, или компромисна фигура


Ден преди да вземе мандата за, водачът на партията очерта два разновидността за министър председател – той да поеме поста или компромисна фигури след подписан документ за ръководство.

„ Премиер си имаме. Мисля, че към момента в по-добър от мен няма “, акцентира Борисов и по-късно се дефинира като „ можещ и компетентен “ човек, който може да изведе страната от рецесията. Той се съпостави с Лионел Меси (футболист на ПСЖ и Аржентина), който към този момент е в напреднала за футбола възраст, само че вкарва голове. Преди това и Владислав Горанов в изявление за bTV съпостави водача на с Меси.

От думите на Борисов стана ясно, че на другите партии ще се предложи вид, при който държавното управление да ръководи за къс интервал с написана стратегия. Премиерът обаче не би трябвало да е човек, който занапред ще се учи.

Според водача на страната ни е аварирала и в случай че не се вземат ограничения, ще има непоправими последствия. Той счита, че това, което за границата ни е истина, тъй като тя сега е „ разграден двор “.

Затова няма да поддържа в Народното събрание декларация против Нидерландия. Борисов акцентира, че страната е едни от най-големите донори на Европейски Съюз.

„ Колегите ще си заминат в, другите ще си заминат в Шенген, нас ще ни откъснат като котва и ще ни оставят като буфер за бежанци “, предизвести водачът на.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР