Ден преди американската вицепрезидентка Камала Харис да пристигне в Сеул,

...
Ден преди американската вицепрезидентка Камала Харис да пристигне в Сеул,
Коментари Харесай

Северна Корея изстреля ракета ден преди визитата на Камала Харис в Сеул

Ден преди американската вицепрезидентка Камала Харис да дойде в Сеул, Южна Корея сподели, че Пхенян е изстрелял балистична ракета към източното ѝ крайбрежие, съобщи Асошиейтед прес. 
Прочетете още
Южнокорейските въоръжени сили показаха, че ракетата е изстреляна през днешния ден, само че не оповестиха спомагателна информация. Това е втората ракета, която Северна Корея изстрелва в границите на три дни, съобщи Българска телеграфна агенция.

Преди два дни южнокорейската и американската войска започнаха военноморско обучение край източните крайбрежия на полуострова, като в тях се включи и самолетоносач, отбелязва Ройтерс. 

Северна Корея е подложена на интернационалните наказания от 2006 година, като през годините Съветът за сигурност на Организация на обединените нации непрекъснато и единомислещо ги ускорява, с цел да спре финансирането на Пхенян за стратегиите му за нуклеарни оръжия и балистични ракети.

Северна Корея отхвърля резолюциите на Организация на обединените нации, считайки ги за нарушаване на суверенното ѝ право да се пази и да изследва галактическото пространство. Освен това Пхенян дефинира взаимните учения на Съединени американски щати и Южна Корея като доказателство за противников планове.  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР