Ден преди 63-тия рожден ден на БСТ изпълнителният директор г-н

...
Ден преди 63-тия рожден ден на БСТ изпълнителният директор г-н
Коментари Харесай

СПОРТ ТОТО с амбиция в дигиталния свят на игрите

Ден преди 63-тия рожден ден на БСТ изпълнителният шеф господин Любомир Петров даде изявление за " Дарик радио ". Кой е той? Новият изпълнителен шеф на Директива за птиците БСТ Любомир Петров е роден през 1980 година. Има добита бакалавърска и магистърска подготовка по компютърни системи и технологии в Технически Университет София. Любомир Петров има богат професионален опит в областта на технологиите, бизнес развиването и продажбените процеси.

Очакванията към новия състав на Управителния съвет на Директива за птиците БСТ са, че младият екип от специалисти в региона на стопанската система и спорта ще създадат бърза организация за осъществяване на амбициозните стопански цели, които са сложени пред Спорт ТОТО.

За страдание, пандемията стопира доста браншове на стопанската система, по какъв начин се справяте Вие?

- Справяме се доста добре. Спазваме безусловно прецизно всички разпореждания на Министерството на здравеопазването, като сме взели всички нужни ограничения за сигурност. Дезинфекцираме пунктовете, не се позволява скупчване на хора, има специфична грижа за здравето на нашите чиновници. Поставяме сигурността участниците в игрите ни преди всичко. По същия метод се грижим и за ефирното студио, където снимаме онлайн. Дезинфекцира се, обезпечили сме всички нужни санитарни материали както за участниците, по този начин и за чиновниците. След отпадането на ограничаващите ограничения рискът от болестта ще бъде минимизиран. Спортът в страната ще се нуждае от доста повече средства, с цел да могат и спортистите, и федерациите да наваксат изгубеното време и старания. Наш дълг е да сме оптимално потребни и да сме в положение на оказваме финансова поддръжка на спорта у нас.

Възстановяването на българския спорт зависи доста от поддръжката на Спорт Тото, една трета от постъпленията се влагат в развиването и бъдещето на родните спортисти. Оптимист ли сте в сегашната обстановка?

- Мисията на Спорт ТОТО постоянно е била да поддържа спорта и да оказва помощ на доста надарени състезатели да завоюват международни и олимпийски медали, като ни карат да се усещаме горди. С измененията в закона ставаме единственият хазартен оператор на числови и лотарийни игри в България и това ни дава опция да осигурим повече средства на спорта и физическото образование у нас. Затова също по този начин работим за модернизирането на оператора и вкарването му в 21. век. Ще се внедряват още нови технологии, занапред ще пускаме още нови, които ще бъдат доста по-атрактивни от досегашните. Целта ни е да влезем в цифровия свят на игрите и по този метод ще генерираме много повече средства, тъй че ще можем още повече да подкрепяме българския спорт.
 Над 6 660 000 лв. ще доближат облагите в игрите на СПОРТ ТОТО за тиража в четвъртък
Над 6 660 000 лв. ще доближат облагите в игрите на СПОРТ ТОТО за тиража в четвъртък

Вижте печеливши комбинации в игрите на СПОРТ ТОТО, тираж 38

Почитателите на Спорт ТОТО се надяват скоро да им предложите
залози с коефициенти за футболни мачове. Имате ли сходни проекти за близкото бъдеще?

- Имаме и проекти, и упоритости да отговорим на това предизвикателство. Както споделих, работим в посока да се модернизираме, мислим и за нови онлайн игри, платформи, нови
залози. Голяма част от Вашите слушатели е осведомена, че от 2013 година насам сме въвели електронна система за обработка на фишове, както и в интернет. Съвсем скоро имахме и ТОТО милионер, който стана 109-ият българин, който Спорт ТОТО зарадва с над 1 500 000 лв.. Човекът завоюва с онлайн стартиране на фиш в 33-ия тираж на играта " Тото 2 - 6 от 49 ". Така че надяваме се до края на годината да имаме още доста други изненади и несъмнено, да можем да предложим наземно залагане с коефициенти за футболни мачове. Българският състезателен тотализатор е член на две интернационалните хазартни асоциации - Световна лотарийна и " Европейски лотарии ", а от няколко седмици интензивно преговаряме с членовете на " Евроджакпот " и се надяваме скоро да ни одобряват и да можем да пуснем и тази игра на пазара в България. Там хубавото е, че джакпотът стартира от 10 000 000 евро и това една много, много атрактивна игра.

Ако бъдем по-конкретни, какви изненади подготвяте през месеца на спорта, май?

- В месеца на плодородието продължаваме да провокираме с атрактивни облаги. Още тази неделя един от участниците в " 6 от 49 " ще стане притежател на автомобил Ford Mondeo, освен това без да залага в допълнение. Шансове за доста лъскава кола имат всички, които са заложили в играта на 38-ия тираж. Това е тегленето на по този начин наречения " Втори тото късмет ". По случай рождения ден на Тотализатора, който е на 12 май, ще дадем още 10 награди по 1 000 лв.. Разбира се, най-желаните облаги остават
джакпотите, които от началото на годината направиха четирима участници Тото милионери. С все по-топлите майски от ден на ден ни обзема ваканционно въодушевление и мисли за пътешествия. Също по този начин подсещаме, че играта на СПОРТ ТОТО " Всеки ден е Великден " продължава до 24 май и късметлиите ще могат да завоюват 15 ваучера за отмора в страната и чужбина, всеки на стойност до 2 000 лв.. В компанията на Део и Марина номерата на печелившите карти ще бъдат избрани посредством чоп и ще бъдат излъчени в ефир по Българска национална телевизия.
 Тази неделя - мощен коктейл от страсти с спомагателни облаги от
Тази неделя - мощен коктейл от страсти с спомагателни облаги от " Спорт Тото "

Неделният тираж на 10-ти май, ще завърши извънредно късметлийски за един участник в играта 6 от 49, тъй като посредством чоп ще завоюва първокласен автомобил от тотото, освен това без да залага в допълнение

Освен числовите игри известност набират и моментните лотарийни игри. Ще има ли нови атракции?

- Ще има нови атракции. Работим интензивно също по дигитализацията на моментните лотарийни игри. Много желаеме да създадем моментни лотарийни игри на мобилни устройства. Също по този начин да загатна, че за пръв път преди 28 години стартирахме с играта " Шанс за всички ". Към момента имаме към 35 интензивно продавани моментни лотарийни игри. Пуснали сме и две нови за утвърждение от Комисията по
хазарта и се надяваме всеки месец да можем да предлагаме на нашите клиенти няколко нови игри.

Какво бихте поискали на българските спортисти и тези, които ги поддържат посредством игрите на Спорт ТОТО?

- В навечерието на 63-ия рожден ден на Спорт ТОТО от екипа на БСТ желая да благодаря за поддръжката, ентусиазма и желанието да вървим дружно напред. Уверяваме Ви, че ще продължим да работим в поддръжка на българския спорт. Ще продължим да предлагаме нови, вълнуващи дейни игри с по-привлекателни облаги.
 Спорт Тото раздаде огромни облаги и през април, а двама българи станаха милионери
Спорт Тото раздаде огромни облаги и през април, а двама българи станаха милионери


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР