Ден на съдбата – тези зодии печелят много. Това предасказва

...
Ден на съдбата – тези зодии печелят много. Това предасказва
Коментари Харесай

Ден на съдбата – тези зодии печелят много

Ден на ориста – тези зодии печелят доста. Това предасказва хороскопът за днешната септемврийска събота, Какво още са начертали звездите за вас, вижте:
Хороскоп за събота 24 септември 2022Овен
Днес ще бъдете като в никакъв случай отзивчиви и обаятелни и толкоз, че като магнит ще притегляте друг жанр непознати хора. Възможно е сред тях да се окаже и този, който толкоз от дълго време търсите в безликата навалица и до този миг все не сте могли да откриете. Поогледайте се!
Телец
Няма две отзиви: хората са значими един за различен. Но за Вас те са още по-важни. От взаимоотношението си с останалите черпите мощ и сила, въпреки че, несъмнено, и този източник не е бездунен. Непременно би трябвало да сте в свят, кондензиран с хора, с цел да се чувствате задоволени. Затова се вслушайте в себе си и си дайте сметка, до какъв брой сте задоволени. В отговор на това обезателно в главата Ви ще дойдат няколко хрумвания по отношение на това, по какъв начин да подобрите обстановката.
Близнаци
Отнасяйте се сериозно към себе си и своите постижения: в случай че бъдете прекомерно самонадеяни, безусловно ще се намерят хора, които ще се опитат да Ви натрият носа и операциите им може да се окажат много мъчителни. Не би било зле да се подготвите за разнородни инспекции, да въведете ред в работата си, документите и сметките. Не са желателни прояви на автентичност и чудатост. Ако за Вас е значимо да запазите разположението на обкръжаващите, демонстрирайте почитание към традициите и общоприетите правила. Налага се да вземете значими решения, отнасящи се до персоналния Ви живот. От изводите, до които ще стигнете през днешния ден, зависи по-нататъшното развиване на връзките ви.
Рак
През днешния ден вниманието Ви ще бъде концентрирано върху персоналния живот, защото към професионалните триумфи сте просто равнодушни. Старайте се най-малко да извършите поетите отговорности, другояче ще Ви бъде мъчно да избегнете споровете с шефовете и сътрудниците. Попълнения за бюджета са малко евентуални. Ще се наложи да си спомните за икономиите и да забравите скъпо струващите прищявки. Неочаквано добре ще се подреждат нещата в фамилията. Може да се договорите с представителите на по-възрастното потомство, а и да се окаже, че имате доста послушни деца. Авторитетът Ви в очите на околните ще бъде безспорен, а обичаният човек ще прави всичко допустимо, с цел да извърши желанията Ви. Старайте се да бъдете по-близко до природата или най-малко не се отхвърляйте от разходка на чист въздух.
Лъв
Днес ще се наложи да ревнувате своя обичан човек и дори не от тв приемника или заниманието му, а от напълно жив човек, задоволително прелъстителен и приветлив. Затова бъдете подготвени, че ще Ви раздрусат мощни усеща, само че не изключително приятни, сетли и чисти.
Дева
За Вас е наложително да бъдете внимателни през днешния ден със своята втора половинка. Много е евентуално той да си устрой малко „ събитие ” с другари, разчитайки на неявяване от къщи през целия ден. Освен това, звездите Ви поучават, да не се вълнувате по този мотив. Приятелите не са в курса на Вашите фамилни неща, и по тази причина вероятността от ненужни злословия е изключена.
Везни
Звездната настройка е такава, че допуска настройката Ви към отдох и изяснване на личния Ви енергетичне капацитет. Използвайте деня, с цел да намерите в себе си нови сили. За това ще Ви оказват помощ специфичните извършения за разпределяне, а също и събуждащите се креативен замисли. Отношенията с роднините ще се променят в удобна посока. За доста неща ще се наложи да извършите компромис и да успокоите избухващите у Вас искри.
Скорпион
Забелязвате това, което не виждат другите хора. Проблемите и техните решения, дълбокия смисъл, тънките подмятания – чувството е, че имате същинска заложба да се вглеждате в самата същина на нещата. Общувайте с хората, които Ви обкръжават, колкото се може повече, и се постарайте деликатно и търпеливо да им покажете това, което Вие виждате. За каквото и да става дума, посветете останалите в своите открития, преди да преминете в дейни дейности.
Стрелец
Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпрои, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава голамо значение – те са мимолетни, колкото и да са приятни.
Козирог
Неочаквано уведомление ще Ви накара да се откажете от своите проекти. Старайте се да проявявате мъдрост и устойчивост, като се доверявате на интуицията си, и не се опасявайте, да отстоявате своите ползи. Вашият бизнес-нюх ще бъде оценен по достолепие. Очаквайте предложение да се заемете с нова работа или с непредвиден план. Днес ще съумеете да решите значими фамилни въпроси, както и да създадете удобни условия за по-нататъшно развиване на връзките, играещи значима роля в живота Ви. Погрижете се, в дома Ви да е прелестно и уютно. Дреболиите, нарушаващи битовата Ви естетика, могат мощно да Ви дразнат.
Водолей
Водолеите са с нараснала нервност, и постоянно излизат отвън себе си поради неимоверни дреболии. Вместо да се концентрирайте върху фактически значимото, преживявате зарад битови неразбории, вършиме от мухата слон и устройвате цунами в чаша вода. Днес е изцяло по силите Ви да видите всички неприятности през този ден в смешна светлина, трансформирайки ги в мотив за смешки и усмивки. Вероятни са незапланувани визити, при което неканените посетители може да изискат да поостанат по-за дълго. Освен това е допустимо и приемане на предложения, от които ще бъде мъчно да се откажете.
Риби
Днешният Ви ден ще бъде печален и безрадостен и по тази причина би трябвало да се подготвите от рано – и освен Вие, а и Вашия обичан човек също би трябвало да се приготви. Нека не се учудва на мълниеносните промени на настроенията и крясъците Ви сегиз-тогиз, а Вие се постарайте да се сдържате.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР