Ден на конфликти и загуба на енергия. През този период

...
Ден на конфликти и загуба на енергия. През този период
Коментари Харесай

Лъвове, днес избягвайте споровете. Благотворен ден за Девите

Ден на спорове и загуба на сила. През този интервал е желателно да се ограничи връзката или най-малко да не влизате в неприятни диалози.

Овен – Много Овни ще бъдат изправени пред избор: да се бият или да правят отстъпка. Звездите ви поучават да изчакате, до момента в който тежестта на събитията отшуми. В този ден може да бъде подложено на тестване спокойствието на влюбените.

Телец – Днес ще ви бъде доста потребно умеенето да се разбирате с разнообразни хора, да намирате метод даже към тези, които не са склонни към другарство. Ще ви се желае да извършите доста, само че е значимо да прецените вярно силите си и да не се претоварвате.

Близнаци – Това е денят, който може да ви помогне да приемете по-лесно избрани компликации, да разберете, че от време на време имате потребност от мощни тласъци, с цел да излезете от тази мъчителна инерция, в която сте изпаднали.

Рак – Днес може да не се чувствате доста удобно. Можете да намерите спокойствието, което по този начин желаете, в фамилията си, в интимната си среда, на мястото, където знаете, че можете да се оттеглите, с цел да намерите себе си.

Лъв – Избягвайте разногласията с приятелите и колегата си, защото те могат да основат доста ненужни проблеми. Ако сте спокойни, ще можете да виждате по-добре обстановките. Някои промени може да донесат това, което постоянно сте търсили и най-сетне да поеме в посоката, в която толкоз доста сте желали.

Дева – Колелото се върти и едно от положителните неща през днешния ден, е фактът, че възвръщате вярата си, че можете да контролирате избрани обстановки в личния си живот. Ще имате опция да рестартирате избрани планове.

Везни – Мъглата, която в последно време ви сътвори безчет проблеми в връзките, стартира да се разсейва. Ще се изненадате да забележите, че някои от вашите близки се държат по този начин, като че ли нищо не се е случило, като че ли нищо не ви е разстроило в последно време.

Скорпион – Днес можете да сте спокойни, тъй като звездите нямат нищо неприятно за вас. Някои обстановки могат да бъдат позволени и ще сте наясно, че не всичко зависи от вас, с цел да може да се получи. Някои неща просто са отвън ваша власт и отговорност.

Стрелец – Бъдете деликатни през целия ден. Ще сте склонни да вършиме пропуски заради разпръскване на вниманието. Направете всичко по силите си, с цел да останете спокойни и „ събрани “. Лошо време за запознанства с нови хора.

Козирог –Денят е много под напрежение, само че имате късмет да съумеете в доста неща, да се справите с решаването на по-сложни проблеми. Следобед евентуално ще желаете да се отпуснете, да отвлечете вниманието от грижите. Ако събитията разрешават, добре е да го извършите.

Водолей – Днес не се учудвайте, в случай че чуете доста похвали от сътрудници по ваш адрес, само че не се отпускайте. Възможно е зад красиви думи да се крият неистини, ласкателства и хитри сметки. В този ден събитията ще усложнят пътя ви към любовната естетика.

Риби – Има дни, в които всичко стартира зле и върви зле през целия ден. Днес е подобен ден. Трябва да контролирате по-добре финансовата страна на живота, с цел да нямате ненужни и непредвидени изненади. Вашето кръвно налягане ще бъде небалансирано.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР