Демонстрация на политически шантаж удари земеделския министър Кирил Вътев. Във

...
Демонстрация на политически шантаж удари земеделския министър Кирил Вътев. Във
Коментари Харесай

Наглост! Сиренявият бос Димитър Зоров тръгва на бунт

Демонстрация на политически шантаж удари земеделския министър Кирил Вътев. Във вторник сутринта подготвящи митинг животновъди оповестиха, че ще търсят подпомагане от ГЕРБ и Движение за права и свободи за оставката на Вътев. Формалният мотив са думи на министъра във връзка хроничното неодобрение в сектора. „ Време да слязат на земята, да спрат да ламтят, а да си вдигнат продуктивността “, е декларирал Кирил Вътев откакто уверил, че заплащанията към сектора се правят ритмично и няма причина за безпокойствие.

„ Министърът на земеделието ни назова алчни. Ние не сме алчни, а работещи хора и по тази причина се обръщаме към ГЕРБ и Движение за права и свободи да поддържат нашето искане за оставка на министъра “, сподели във вторник фермерът Бойко Синапов.

Реклама

Най-наглото е, че идният митинг против Кирил Вътев се оглавява от едрия кашкавален необут Димитър Зоров, дружно със упоменатия Бойко Синапов, Пенка Христова от Институт на дамите фермери и други

Самият Зоров дефинира като главен проблем обезпечаването на по-голяма дотация поради войната в Украйна. В момента „ таванът “ на тази помощ е 250 000 евро и огромните фермери към този момент са ги усвоили.

Междувременно, до момента в който фермери отпред със сиренявия необут Зоров готовят митинг, от Брюксел пристигна новината, че таванът на въпросната помощ се подвига до 280 000 евро на стопанство.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР