Демонстрации срещу наложените мерки и ограничения, както и срещу задължителната

...
Демонстрации срещу наложените мерки и ограничения, както и срещу задължителната
Коментари Харесай

Демонстрации срещу ограниченията в Германия

Демонстрации против наложените ограничения и ограничавания, както и против наложителната имунизация се организираха в няколко немски града.

Най-мащабната акция се организира във Фрайбург - в нея участваха към 6 000 души.

В Хамбург 3000 съперници на имунизациите излязоха по улиците. Около 1500 души стачкуваха против политиката на управляващите в Оснабрюк. В Дюселдорф в акциите са взели участие 2500 души, във Фюрт - 1500, в Мюнхен - 1000.

От края на декември в Германия се организират постоянни митинги против ограниченията, наложени от държавното управление.

Германските управляващи желаят да вкарат наложителна имунизация против Ковид още тази година. Темата е една от най-горещите във вътрешнополитическия дневен ред на Германия. Експертите се притесняват, че този ход в допълнение ще радикализира скептиците на ковид.

В момента в Германия са въведени ограничавания поради Омикрон, само че те са доста по-леки, в сравнение с през интервалите на първата, втората и третата вълна на пандемията. Те касаят главно неимунизираните, които не могат да посещават заведения за хранене, театри, концерти, фитнес клубове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР