Демонстранти ще посрещнат съветниците в Пазарджик, преди да влязат в

...
Демонстранти ще посрещнат съветниците в Пазарджик, преди да влязат в
Коментари Харесай

Демонстранти посрещат съветниците преди днешната сесия

Демонстранти ще посрещнат съветниците в Пазарджик, преди да влязат в постройката на общината за постоянната си, която се чака да стартира от 14,00 часа. Повод за е точката за вдишване на нов дълг в общ размер към 21 милиона лв., част от който отива за рефинансиране на остарели отговорности, а останалото - за самоучастие при реализацията на инфраструктурни планове.



Организатор на митинга този път е Любомир Гечев, който бе претендент за депутат от листата на " Демократична България ". Съдейки по реакцията на потребителите в обществените мрежи, не се чака митингът да е всеобщ. Припомняме, че при публичното разискване на тематиката различен протест, който притегли по 30-40 участници в двата дни на осъществяване.

Освен точката за дълга съветниците ще разискват и гласоподават актуализация на бюджета, установяване на печеливш от обществен търг за парцел на ул. " Цанко Церковски " №1, решение за участие на общината в Сдружение с нестопанска цел " Балкански воден клъстер " и други. Дневният ред е с 34 точки.
Свързани вести Общината тегли заем за нови планове и покриване на остарели дългове
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР