Демони с чудовищна сила ще слязат на Земята и ще

...
Демони с чудовищна сила ще слязат на Земята и ще
Коментари Харесай

Лекари изгубиха надежда и изключиха апарата на 10-годишния Джереми, но той се събуди и заговори, че демони ще слязат на Земята и ще започне страшна война

Демони с чудовищна мощ ще слязат на Земята и ще я завладеят. Ще стартира и нуклеарна война, само че преди този момент човечеството ще е на небесата. Това планувал 10 – годишният Джереми от Съединени американски щати, откакто се завърнал от другия свят, оповестява esoreiter.ru.

Няколко дни лекарите поддържали тялото му изкуствено, а по-късно разбрали, че е безсмислено и изключили апарата, само че станало знамение и момчето почнало да диша независимо.



Джереми не е изгубил своя разсъдък, до момента в който е бил в кома. Три години по-късно обаче умрял. Близките му считат, че той се завърнал след кома, с цел да им донесе информация от Висшите сили. Сега те са сигурни, че синът им не е починал, а се е върнал при Бог. Докато бил в кома, той се срещнал с Исус Христос.

След като пристигнало в схващане, момчето споделило, че множеството ясновидци контактуват с демони, които се нуждаят от силата на хората.

„ Много скоро обаче на Земята ще слязат още по-силни демони и ще стартира страшна война. Хората ще бъдат употребявани като пушечно месо в армията на своите извънземни господари. Когато новите демони слязат на Земята, всички ще сме на небесата “, пророкувал Джереми.

Източник: Флагман.бг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР