Демократката Елизабет Уорън, която по-рано обяви, че се включва в

...
Демократката Елизабет Уорън, която по-рано обяви, че се включва в
Коментари Харесай

Елизабет Уорън: Тръмп може да не е свободен човек през 2020 г.

Демократката Елизабет Уорън, която по-рано разгласи, че се включва в кандидатпрезидентската конкуренция в Съединени американски щати, нападна президента Доналд Тръмп, като сподели, че той "може даже да не бъде свободен човек " до изборите през 2020 година, съобщи Асошиейтед прес.

Сенаторката от Масачузетс значително избягваше да приказва за Тръмп, откогато стартира да опипва почвата за кандидатпрезидентска акция преди повече от месец. Тя постоянно е била атакувана от президента, който я назовава "Покахонтас " поради предишните й изказвания, че има индиански корени.

Уорън съобщи на предизборна демонстрация в Айова, че акцията за изборите през 2020 година не би трябвало да бъде доминирана от честите нападки на Тръмп.

"Всеки ден има расистки туит, туит на ненавист - нещо в действителност тъмно и грозно ", сподели тя.

"Какво ще създадем по въпроса ние като претенденти, като деятели, като медии? Ще преследваме тези неща всеки ден? ", запита сенаторката.

"Ето както ме тревожи. Докато стигнем до 2020 година, Доналд Тръмп може даже да не е президент. Всъщност той може даже да не бъде свободен човек ", съобщи Уорън.

Тя не изясни своя коментар, само че наподобява имаше поради множеството следствия, засенчили президентството на Тръмп. Той не е упрекнат в някакви закононарушения, само че няколко от някогашните му съветници се признаха за отговорни по разнообразни обвинявания.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР