Демократична България ще издигне на плажа на Росенец пилон с

...
Демократична България ще издигне на плажа на Росенец пилон с
Коментари Харесай

Демократична България издига на Росенец пилон с българския флаг

Демократична България ще издигне на плажа на Росенец стълб с българския байрак, откакто Върховният административен съд дефинира, че линията би трябвало неотложно да бъде вписана в кадастралната карта като плаж, а не като земеделска земя. Това разгласи съпредседателят на обединяването Христо Иванов във видео, излъчено онлайн от Росенец.

Той напомни акцията на Росенец от 7 юли, когато дружно с Ивайло Мирчев и общинския консултант от Бургас Димитър Найденов акостираха на плажа, а офицер на НСО поруга флага, който тримата се пробваха да слагат. Последва правосъдна сага - за вписването на плажа, за срутване на противозаконни постройки, за обезпечаване на достъп до плажа, която продължава.

“Това, което виждате тук е една империя от неистини и послушание на българските институции. Ние сме тук, тъй като мястото е емблематично за целия модел, по който страната мачка едни и обслужва други - мачка нас и вас и обслужва Доган и неговите другари в задкулисието. Това е емблема за това по какъв начин България може да стартира да се връща назад към действителността и елементарният принцип е един закон за всички”, съобщи Христо Иванов.

“Въпросът е кой държи българския суверенитет - дали народът посредством своите институции, или мафията, чийто почетен ръководител се споделя Ахмед Доган. Защото българският трикольор не е просто парче плат, той е признака на нашия суверенитет и на нашата държавност. Именно по тази причина е толкоз значимо да можем да сложим българския байрак там, където той беше осквернен. Това ще бъде символна победа над задкулисието”, добави Иванов.

Общинският консултант Димитър Найденов, който е втори в листата с претендентите за депутати на Демократична България в Бургас, съобщи, че след определението на съда обединяването ще продължи натиска над институциите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР