“Демократична България се обявява категорично против връщането на “Газпром като

...
“Демократична България се обявява категорично против връщането на “Газпром като
Коментари Харесай

ДБ: Служебният кабинет реставрира зависимостта от Кремъл

“Демократична България ” се афишира изрично срещу връщането на “Газпром ” като снабдител на газ за България и упорства за ясна позиция по дейностите на служебното държавно управление от всички политически сили, които се дефинират за изповядващи евроатлантически полезности.

“Призоваваме тишината на политическите сили, които ще вземат участие в идните парламентарни избори, да спре и да отворим необятно очите си за настъпващото изменничество на служебния кабинет.

Служебното държавно управление продава България, като праволинейно се пробва да върне страната според от Кремъл. Със умишлено “пропускане ” на благоприятни условия да обезпечи газови доставки от други източници, в това число и към този момент контрактувани, кабинетът “Донев ” употребява най-ефективното оръжие - страха и операцията, с цел да убеди обществото в неизбежността на завръщането към “Газпром ”, написа в позицията на “Демократична България ”.

По думите им държавното управление се е скрило зад представители на работодателите и синдикатите в реализирането на “очевидния проект за връщане към съветската газова взаимозависимост ”.

“Кабинетът “Донев ” се потвърди като главно оръжие на Кремъл в хибридната война в България и авангард във войната на Путин с демократичния свят.

Поискаха договаряния с „ Газпром “, тъй като това били най-хубавите цени - едно надълбоко погрешно изказване. Очевидно доставките по азерския контракт са с пъти по-благоприятни ценови условия, тъй като зависят от цената на петрола. Руският газ по контракта, годен до края на годината, няма да е сензитивно по-евтин от всеки различен газ, тъй като 70 на 100 от цената му се образува от борсата, а там цената пораства. От нахлуването на съветските войски в Украйна Путин шантажира европейските страни с стартирането и прекъсването на газ, с което потвърди, че Кремъл не е благонадежден сътрудник, за какъвто петата колона на съветските ползи претендира ”, прибавят от Демократична България.

Според тях връщането към контракта с “Газпром ” ще зачеркне възможностите на България да търси неустойки за това, че едностранно са били изменени изискванията за заплащане през април.

Ако България извърши съветските условия и стартира да заплаща в рубли, ще изпитаме национално оскърбление, сравнимо с настояването ни да станем 16-а руска република, прибавят от партията.

Тя приканват държавното управление незабавно да създаде проект за компенсиране на семействата и бизнеса, “като строго се таргетират съгласно степента на претърпени директни вреди за бизнеса и явен аршин за енергийна беднотия за семействата. Да се основат ясни тласъци за прекосяване към различен тип гориво, там където е допустимо за в допълнение понижаване на зависимостта ни от природния газ ”.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР