“Демократична България подкрепя кандидатът за президент Лозан Панов заради неговата

...
“Демократична България подкрепя кандидатът за президент Лозан Панов заради неговата
Коментари Харесай

Христо Иванов: Подкрепяме Лозан Панов, заради доказаната му независимост |

“Демократична България ” поддържа претендентът за президент Лозан Панов поради неговата потвърдена самостоятелност. Ако сме желали да се прегърнем с Българска социалистическа партия, имахме два Народното събрание, в които да го създадем. 

Това съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов по Българска национална телевизия, като разяснява на Панов, че " Демократична България " би направила същинско изменничество към гласоподавателите си, които имат вяра в идеята „ правосъдна промяна “, в случай че подмолно крои проекти да ръководи с госпожа Нинова, която даде всичко от себе си за безпрепятственото и дефинитивно завземане на правосъдната ни система. "

За диалог и за конституционно болшинство сътрудник е всеки вероятен народен представител. Ако докараме ГЕРБ и Движение за права и свободи на власт - по какъв начин ще го назовем това? “Демократична България ” има доста ясно оповестени цели и без правосъдна промяна няма да влезем в никаква настройка. Ние сме гарантитие за това ГЕРБ и Движение за права и свободи да не влязат нито през задния, нито през предния вход във властта ”, сподели още Иванов. 

Колкото и машини да е докарала “Сиела ” в България, те няма по какъв начин да влязат в приложимост без някой да ги сертифицира и да ги допусне в изборните секции, акцентира той във връзка със сюжета с машинното гласоподаване.

Иванов прикани фирмата-доставчик на машини “Сиела ” да даде явен отговор за броя на машините и тяхната локация. Тук отговорността не е по контракт, а пред България и българската политическа система и народна власт, счита той.

“Не знам по кое време тези хора ще дойдат на себе си и ще дадат ясни, еднопосочни, цялостни отговори на обществото за това какво вършат. Създава се усещане, че те вземат участие в този сюжет за подриване на доверието в изборния развой ”, разяснява Иванов. 

Според него Бойко Борисов прави кръстоносен поход против машинното гласоподаване, чиято цел е да се внуши подозрение и боязън у хората да излязат да гласоподават.
“Притеснява ме приложимост на машинния сюжет от страна на Борисов, който не съм схванал да сезира органите с съответна информация за готвени нарушавания, добави той. 

Христо Иванов посочи, че България е обречена на обединения и главната задача е да се сътвори работещо болшинство в Народното събрание. 

Ако желаеме да избегнем риска от свръх централизация на власт в президентството, който и да е президент, има един единствен метод и това е мощен парламент. Правителство, което си поеме ролята и стартира да си прави работата. Правителство без ГЕРБ и Движение за права и свободи. Тогава, който и да е идващият президент, ще се върне към ролята си ”, допълни Христо Иванов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР