Демократична България не е провалила преговорите за нов кабинет, а

...
Демократична България не е провалила преговорите за нов кабинет, а
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев разкри какво са си говорили с БСП

„ Демократична България ” не е провалила договарянията за нов кабинет, а от много време се пробва да прояви разсъдък и страната да има ръководство ”. Това съобщи в студиото на Нова тв депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев.

Той разяснява и абсурда с изтеклия запис от закритото съвещание на парламентарната група на партията. „ Ние бяхме информативно на срещата с Корнелия Нинова. Информативно. Това сме го декларирали обществено. Това е регулярна среща на парламентарната група и няма нищо скандално. Всичко казано в този запис – ние сме го заявявали обществено ”.

По думите на Мирчев Демократична България е отишла на срещата с Българска социалистическа партия – не с цел да договарят, а да чуят дали са съумели да се схванат Политическа партия и Има Такъв Народ. „ Христо Иванов сподели тъкмо това. Демократична България няма да влиза в тези договаряния преди Политическа партия и Има Такъв Народ да реализират единодушие. Точно това сме споделили обществено. Призовавам всички да гледат целия запис, който е с идеално качество и е на страницата на Демократична България. На записа има един български общественик, който приказва тъкмо като визионер и общественик и няма нищо срамно и скандално в това, което споделя ”.

Според депутата главният приоритет на Демократична България е битката с инфлацията, Еврозоната и Шенген, енергийната самостоятелност на страната. „ Затова призовавахме неведнъж – някои политици да не се държат като дребни деца в детската градина и да не си мисля, че тяхното его е по-голямо от България – да седнат и да сформират кабинет, тъй като след тези избори – нищо положително не ни чака ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР