„Демократична България” е готова да възприеме всяка една възможност, за

...
„Демократична България” е готова да възприеме всяка една възможност, за
Коментари Харесай

Стоян Михалев: При евентуални избори пак няма да има мнозинство, разговори с ИТН са възможни

„ Демократична България” е подготвена да схване всяка една опция, с цел да не се отиде в доста по-патова обстановка в идващия парламент. Това мнение изрази в студиото на „ Здравей, България” депутатът от ПГ на " Демократична България " Стоян Михалев с отговор на въпроса подготвена ли е политическата групировка за четворен формат на управническа коалиция.

Според него диалози с Има Такъв Народ могат да бъдат извършени. " И измежду депутатите на Има Такъв Народ има хора, които са загрижени за настоящата обстановка в страната. Такива диалози би трябвало да бъдат водени. ПГ на Има Такъв Народ са хора, с които би трябвало да се приказва ", безапелационен е националният представител.

По думите му при едни възможни избори още веднъж няма да има болшинство. „ Ако в този момент до 3-4 мандата опираше да се сформира ръководство – тогава ще е доста по-голяма разликата и напълно ще е невероятно. Ако в този момент тези партии не са принудени да създадат взаимни отстъпки – тогава, с цел да има ръководство ще би трябвало да се създадат доста съществени взаимни отстъпки. Такива, в които ние не сме подготвени да участваме. Тогава математиката ще покаже, че с цел да има ръководство ще би трябвало да за забъркани или ГЕРБ, или ДПС”, акцентира той.

Той разяснява и проблема с разрушаването на кея в парк „ Росенец”. „ България не е територия, която би трябвало да се раздава на олигарси и да се мачкат законите. Вече има последици от всички тези дейности, само че не с темпото, което всички имаме. България се променя”.

По думите му тази инфраструктура би трябвало да се отнеме и да се употребява от българските жители.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР