Демографската катастрофа, пред която сме изправени и сбърканата държавна политика

...
Демографската катастрофа, пред която сме изправени и сбърканата държавна политика
Коментари Харесай

ВМРО: Искаме референдум за ЛГБТИ+ пропагандата в училище, за Македония в ЕС и пълзящата циганизация

Демографската злополука, пред която сме изправени и сбърканата държавна политика във връзка с циганския етнос и обществения паразитизъм на маргиналните групи, водят до цялостната дискриминация на образованата раждаемост и интелигентните, работещи млади фамилии.

Не на последно място е тематиката, обвързвана с районен съд Македония. Станахме очевидци на от ден на ден обществени заявления от страна на така наречен „ парии на митинга “, че би трябвало да се загърбят обидите и антибългарската политика, провеждана от Скопие, както и откровените опити за кражба на общата ни история, и позицията на България да се промени в интерес на участието на Македония в Европейски Съюз.

За нас от Вътрешна македонска революционна организация това е неприемливо. Това е национално изменничество, показват от партията.
 Каракачанов: Христо Иванов да бъде по този начин добър да замълчи за Македония Каракачанов: Христо Иванов да бъде по този начин добър да замълчи за Македония
Това, което той отбрани през днешния ден от трибуната на Народно събрание, е непознат, не народен интерес! Това обръщение отпръви към водача на Демократична България Христо Иванов пре...

Ето за какво обръщаме внимание най-много на партията, която завоюва изборите с главното искане и обръщение за директна референдумна народна власт – Има Такъв Народ. Позовавайки се на член 9, алинея 1 от Закона за директно присъединяване на жителите в държавната власт и локалното самоуправление, ние от Вътрешна македонска революционна организация, призоваваме и президента Румен Радев и останалите парламентарни групи, да се допитат до народа каква би трябвало да е държавната политика по тези три наболели за обществото ни тематики, а точно:

1. Допускане на ЛГБТИ+ агитация в просветителната система на България.

2. Допускане на районен съд Македония без условия в Европейски Съюз.

3. Приемане на национална идея против пълзящата циганизация и обществения паразитизъм.

По точка едно – борбата на Вътрешна македонска революционна организация продължава и след успеха ни по отношение на спряната Истанбулската спогодба, Пакта за миграция и още редица скандални законопроекти, включително и Закона за обществените услуги, за чиято цялостна анулация продължаваме да настояваме. Ние от Вътрешна македонска революционна организация към този момент обявихме България за зона без ЛГБТИ-пропаганда. Няма да допуснем нападателния демократизъм да ни превземе!
 Представител на Вътрешна македонска революционна организация беше ударeн на ЛГБТ събитие след провокация, оплака се на служител на реда (ВИДЕО) Представител на Вътрешна македонска революционна организация беше ударeн на ЛГБТ събитие след провокация, оплака се на служител на реда (ВИДЕО)
Председателят на младежката конструкция на Вътрешна македонска революционна организация София – Христо Иванов се оплака в обществената мрежа Facebook, че е получил пестник по в...

Имаме и подготвен Закон за отбрана половата еднаквост на децата от раждането им, който включва: Забрана на просветителни стратегии и наличие, в които се загатва за ЛГБТИ общности;Забрана на обучителни стратегии, в които се пледира за толерантно отношение към ЛГБТИ общности;Забрана на книги, филми и други със наличие за деца и младежи до 18 години, в които се приказва за полова ориентировка, с изключение на хетеросексуалната;Забрана на информация за промяна на пола, съдържащи се в книги, филми и др.;Забрана на реклама, в която ЛГБТИ общности са показани като нещо всекидневно и нормално;Строги наказателни ограничения против половото принуждение над деца и младежи до 18 години, включително и химическа кастрация;Забрана на лицата, сменили пола си да си сменят имената;Забрана на хомосексуални да осиновяват деца.

По точка две – националният интерес на България е елементарен, прецизен и явен. Той е Македония да знае и помни българската си основа. Защото това е историческата истина и това дава независимост на днешните хора в Македония, които желаят да живеят с истината, а не с лъжата, наречена „ македонизъм “. Нашият народен интерес е в Европейски Съюз да влезе другарска, а не антибългарска Македония. Това е ясната и безапелационна позиция освен на нас от Вътрешна македонска революционна организация, само че и на над 70 % от българите. Сбърканата агитация и антибългарската политика от страна на Скопие не трябва да бъде поощрявана, а би трябвало да бъде спряна посредством безапелационната българска позиция, която е общонационална, а не тясно-политическа.

По точка три – нужна е незабавна национална идея против пълзящата циганизация и обществения паразитизъм на маргиналните маси. Концепцията за приобщаване на несоциализираните общности, придобила известност като Концепция против циганизацията, е образец за политиките, които страната би трябвало да одобри в незабавен порядък.

Интеграция на маргиналните цигански общности е допустима единствено посредством обучение, труд и строги наказания при неспазване на законите. За нас постулати като обвързване на изборното право с конституционното обвързване за обучение и притежаване на български език е една от стъпките.

Ограничаване на обществения паразитизъм – обща система за обществено подкрепяне, която регистрира всички типове поддръжка за едно домакинство и има таван на подпомагането.
 Разследване на Валя Ахчиева: Купуване и пласиране на гласове - образец от Гурково (ВИДЕО) Разследване на Валя Ахчиева: Купуване и пласиране на гласове - образец от Гурково (ВИДЕО)
" Преди два месеца получих по пощата плик, в който имаше черно тефтерче. В тефтерчето бяха написани колони с имена на хора, множеството с п...

Възстановяване на центровете за трудово образование и образование в структурата на ГУСВ и в други структури, посредством които да се обезпечи придобиването на специалност от трайно безработните и необразовани лица.

Мерки за фамилно обмисляне: осъществяване на просветителни, здравни и други осведомителни политики за предотвратяване от нежелана бременност и за ограничение на раждаемостта от деца със специфичен фокус във връзка с лицата от циганските (ромските) общности; създаване и използване на система от ограничения за непринудено ограничение на раждаемостта на дами, оставили за развъждане в обществени заведения 2 и повече деца; помощите след първо дете да бъдат обвързани с платени налози и такси (ако нямат средства да поставят публично потребен труд), наложително включване на пазара на труда на един от родителите, наложително навестяване на детско заведение и училище; създаване и използване на система от ограничения, финансирани от страната, за непринудено ограничение на раждаемостта на дами от маргиналните общности, които имат над избран брой родени деца, включително съответно контрацептивно обезпечаване и спиране на бременността за сметка на държавния бюджет; повишение на успеваемостта на контрола за обезпечаване на естествена санитарна конюнктура в кварталите с преобладаващо циганско (ромско) население, включително посредством основаване на организация живеещите в тях сами да почистват сметта, в случаите, когато населяват нелегално издигнати жилища и не заплащат такса „ боклук ”; основаване на механизъм за възнаграждение на използването на незабавната здравна помощ от здравно неосигурените лица, когато сигналите за повикване на незабавна помощ са подадени без съображение.

Премахването на гетата е съществена, само че основополагаща за интеграцията стъпка. За нас от Вътрешна македонска революционна организация е извънредно необходимо и регулирането и контролът над НПО-та, които работят с тези рискови общности. Последните 30 години станахме очевидци на декади, включвания и милиони пари, безусловно изтекли в каналите на гетата, които потвърдиха единствено едно – циганският етнос остава най- уязвимата и политически манипулируема общественост, точно поради сбърканите тактики за така наречен интеграция.

За нас от Вътрешна македонска революционна организация борбата консерватизъм – демократизъм от дълго време е в цялостна мощ. Това се вижда и от мощно разединената Европа. От едната страна сме ние – тези, които желаеме да съхраним Европа на отечествата и нациите. Европа на християнските полезности и люлката на цивилизацията. А от другата са провалените модели на евроинтеграция, на мултикултурализъм и на потвърдената липса на политическо водачество „ на върха “.

Консерватизъм за нас значи да запазиш връзките в нацията. Нацията е проекция на фамилията. Икономиката е безсмислена, в случай че няма крепко общество. Битката през днешния ден е с онази демократична концепция, която желае да унищожи обществата, да размие нациите. Това е борба за нов международен ред.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР