Деми Ловато разкрива за своята сексуалност в ново интервю в

...
Деми Ловато разкрива за своята сексуалност в ново интервю в
Коментари Харесай

Дива и талантлива: Деми Ловато описа сексуалната си извратен...

Деми Ловато разкрива за своята половост в ново изявление в подкаста „ The Joe Rogan Experience “.

28-годишната певица се дефинира като пансексуална, като изясни, че е привлечена както от мъже, по този начин и от дами и от „ всичко “ сред тях.

„ Сега съм доста разкрепостена, тъй като в предишното бях супер затворена “, сподели певицата, написа bg-voice.com., представен от blitz.bg.

„ Искаш да кажеш, че си полово разкрепостена? “, попита водещият. „ Харесваш девойки? Харесваш ли момчета? “

„ Да, каквото и да е, в действителност “, отговори Ловато. „ Как назовават това? Пансексуален или нещо сходно “.

Миналата година певицата анулира годежа си с артиста Макс Ерих. Ловато, която взе участие в новия документален сериал за себе си “Dancing with the devil”, сподели на Роугън, че за пръв път е научила, че е привлечена от дамите като дете, когато е видяла Селма Блеър и Сара Мишел Гелар да се целуват в тийнейджърската сантиментална драма от 1999 година “Жестоки планове. “

„ Изпитах доста позор, тъй като израствайки в Тексас, в християнско семейство, това беше табу “, спомня си тя. „ Всяко увлечение, което в миналото съм изпитвала към жена на млада възраст, съм го потискала, даже не съм си разрешавала да схващам това, което усещам “.

Бившата звезда на Disney Channel искрено приказва за своята половост по време на друго изявление за Entertainment Weekly.

Въпреки че певицата години наред се въздържаше да приказва обществено за „ странността си “, тя неведнъж намекваше, че не е извънредно хетеросексуална.

В документалния си сериал Ловато разкрива скандални неща за живота си, в това число, че е била пристрастена към хероина, предозирала е и била на прага на гибелта след свръхдоза. Освен това звездата разкрива, че е била изнасилена от собствен сътрудник от Disney, а по-късно и от дилъра си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР