Делят ни часове до пускането на седми епизод на The

...
Делят ни часове до пускането на седми епизод на The
Коментари Харесай

Гафът в епизод 6 на The Last Of Us: Последните оцелели

Делят ни часове до стартирането на седми епизод на " The Last Of Us: Последните оживели " в HBO Max и няма по какъв начин да не го чакаме с неспокойствие.

Трогателни мемоари и напрегнати моменти в седми епизод на " The Last Of Us: Последните оживели "

Тийзърът ни подсказва, че ще има играчка-плачка

Основната причина е, с цел да разберем какво тъкмо се е случило с Джоел (Педро Паскал) и каква ще бъде неговата орис. Е, тийзърът на седми епизод не ни подсказа нищо за това, само че пък ни загатва, че ще се концентрира върху Ели (Бела Рамзи).

Но епизод 6 към момента е много обсъждан поради всичко, което се случи в него. Но в тази ситуация освен поради сюжета и всички развръзки, а и поради един гаф, съзрян от наблюдателни почитатели.

В самото начало на епизода Джоел и Ели не престават своето пътешестване към Томи. Природата в Уайоминг може и да е красива, само че изискванията са доста сурови. Особено през зимата, когато двамата вършат прехода си.

Brilliant episode. Something you might want to fix and reupload though. You can see the film crew in this shot.
— Scott T. Jones Guitarist/Composer
В една сцена виждаме по какъв начин те прекосяват голям мост, с цел да продължат с пътуването си. Но в фрагмента, който ни демонстрира моста от птичи взор, могат да се видят хора от снимачния екип, както и съоръжение, написа GamesRadar+.
 Game of Thrones, Starbucks и гафът в епизод 4
Гафът в епизод 4 на Game of Thrones

Едно кафе с прокиснало козе мляко, апелирам

Те се пробват да са незабелязани, само че не им се е получило тъкмо, както им се е желало. И в случай че множеството хора, даже не са обърнали внимание, то са се намерили такива, които са, и гафът е заловен. А той пък много припомня на този с чашата за кафе от Game of Thrones, който не бе единствен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР