Деляна Маринова – Джуджи контактува с покойния шеф на Мобилтел

...
Деляна Маринова – Джуджи контактува с покойния шеф на Мобилтел
Коментари Харесай

Джуджи още поддържа контакт с Грашнов! Явява й се в сънища и я напътства как да си сбъдне мечтите

Деляна Маринова – Джуджи контактува с починалия началник на „ Мобилтел ” Владимир Грашнов. Вечно усмихнатата русокоска е уверена, че предприемачът, който дефинира като собствен житейски наставник и най-хубав другар, до през днешния ден оказва помощ на нея и фамилията й. Джуджи има основателна причина да има вяра, че Грашнов продължава да я направлява. Двамата са били извънредно близки другари. Бизнесменът даже е кум на сватбата й, а след това и кръстник на сина й. Семействата им били съвсем неразделни, даже ходели дружно на почивки. Освен това бил наясно със смелите фантазии на Джуджи да се изявява като водеща в предаване и като актриса в сериали и филми, писа „ Таблоид “. „ Срещата с Владо е най-големият ми житейски урок. Тя беляза живота ми”, безапелационна е Джуджи, която държи негова фотография в хола си.

Тя стартира работа като асистентка на шефа на „ Мобилтел” малко откакто е трансферирала 20-те си години. Явява се на конкурс с гигантско самочувствие. Оказва се, че няма и разбиране от това каква би трябвало да е съвършената асистентка. До този миг си мисли, че това е някаква префърцунена дума за секретарка. На Грашнов обаче му подхожда фактът, че има лек темперамент и е положителна и сред 80 кандидатки избира точно нея.

След загубата му известно време Джуджи не била на себе си. Новината, че се е разболял тежко, първоначално не приела насериозно – та Грашнов може всичко, добър човек е, Бог го обича, значи ще се пребори елементарно и с това затруднение. Да, но не. Един от най-богатите българи умрял за няколко месеца от подлата болест.

Имало интервал, в който постоянно го сънувала. Но това не били елементарни сънища. Джуджи имала възприятието, че Владимир Грашнов й се явява по този метод. „ То е чувство. Знаеш, че сега контактуваш с този човек. Случва се на друго равнище, несъмнено. Аз имам ужасно развита вътрешен глас, която ми оказва помощ за доста неща. Усещам наличието му непрестанно и може би по тази причина постоянно се дръзвам, каквито и компликации да ме връхлетят”, добавя тя.

Блондинката е уверена, че Грашнов по някакъв метод се свързва с нея и продължава да я направлява. Дори е уверена, че значително той оказва помощ за сбъдването на фантазиите й: „ Нямам формула, по която да обясня по какъв начин се случва. Но знам, че се случва и дори мисля, че той има пръст във всичките тези неща, които и в този момент ми се случват… Той знаеше за тези мои мечти”, споделя Джуджи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР