Делян Пеевски всеки ден ходи на работа и то при

...
Делян Пеевски всеки ден ходи на работа и то при
Коментари Харесай

Хамид: Депутат в парламента не може да свърши и стотна от направеното от Пеевски

Делян Пеевски всеки ден върви на работа и то при гласоподавателите. Той има доста задания и в своя регион, и в страната. Един народен представител, който всеки ден е в Народното събрание и чинно натиска копчетата за гласоподаване, не може да свърши и една стотна от това, което Пеевски прави.
 Пеевски: Да помислим за безвъзмездни детски градини  Чудо! Втори следващ ден Пеевски пристигна на работа  Делян Пеевски се появи в Народното събрание - отхвърля се от мястото в Брюксел (обновена)
Това съобщи пред bTV зам.-председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Хамид Хамид, запитан дали Пеевски ще продължи да върви на работа в Народното събрание. 

Вчера и през днешния ден Пеевски изненадващо се появи в Народното събрание, където не беше ходил от заклеването си като народен представител преди повече от две години. 

" Когато Пеевски го няма, публицистите питате за какво го няма, като е там, питате за какво е там ", коментира Хамид.

Той отхвърли изказванието, че отводът на Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски да отидат в Европарламента е машинация и замяна на резултатите от вота. 

По думите му става въпрос за " съществено отношение ". 

" Излязохме с най-силните претенденти, престижите им са високи, хората ги ценят ", сподели Хамид и добави, че Пеевски може да бъде изпратен като евродепутат на идващите избори. 

Той акцентира, че препоръчаните от Пеевски ограничения за понижаване на Данък добавена стойност на хляба, медикаментите, книгите и отпадането на таксите за детските градини са част от програмата на Движение за права и свободи. 

По думите му е проведена среща с асоциации на зърнопроизводителите, хлебопроизводителите, както и с фармацевтични компании, с цел да се намерения по какъв начин разликата от това понижение да не остане в джоба на огромните компании, а да се отрази действително на джоба на елементарния български жител.На въпрос дали ще се търси промяна на ръководството Хамид сподели, че на хората им е писнало единствено да сменят партията на власт, с цел да пристигна друго и смяна да няма.

Ще желаеме всички производители, които се възползват от по-ниските ставки, да заявяват техните способи за ценообразуване, с цел да забележим по какъв начин се отразява пониженото Данък добавена стойност върху крайната цена, сподели той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР