Делян Пеевски стана член на комисията по конституционни въпроси благодарение

...
Делян Пеевски стана член на комисията по конституционни въпроси благодарение
Коментари Харесай

Кирил Петков търси сметка на хората на Костадинов защо заглушават Божанков

Делян Пеевски стана член на комисията по конституционни въпроси с помощта на " Възраждане ". Това съобщи в коридорите на Народното събрание Божидар Божанов. Кирил Петков акцентира, че тази комисия е специфична, ПГ на " Продължаваме промяната-Демократична България " е гласувала срещу и въздържал се.

Но за какво " Възраждане " не гласоподаваха, попита Кирил Петков, защото точно поради неучастието на хората на Костадин Костадинов, Пеевски е станал член на комисията. " Възраждане " поддържа депутата Пеевски за конституционната комисия.

От Политическа партия са възмутени и, че не е дадена опция на Явор Божанков да се изкаже от трибуната.

После съпредседателят на Политическа партия влезе в стаята на " Възраждане ", като от стаята се чуха викове, само че пък Костадин Костадинов предложения медиите.

Вие не представлявате България, не се дръжте несъответстващо, викна Костадинов и настоя Кирил Петков да напусне стаята. Вие представлявате американския дипломат, упрекна Костадинов Кирил Петков, който настоя " Възраждане " да не пречат на Божанков да се изрича.

След като излезе от стаята Петков упрекна хората на " Възраждане ", че постъпват дебелашки. С тези хора не може да се приказва, съобщи той.
 Търсят успокоителни за Комисията по конституционни въпроси
Търсят успокоителни за Комисията по конституционни въпроси

Избраха Пеевски за член на конституционната комисия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР