Делян Добрев посочи, че не е проверявал кой е собственикът

...
Делян Добрев посочи, че не е проверявал кой е собственикът
Коментари Харесай

Делян Добрев прозря, че хората са обеднели в последните месеци, а не заради управлението в последните години

Делян Добрев уточни, че не е проверявал кой е притежателят на Топлоелектрическа централа " Брикел ", само че доколкото знае: " Ковачки е единствено съветник. " Политикът от ГЕРБ нападна политическите си съперници от коалиция ПП-ДБ Кирил Петков и Атанас Атанасов, които бяха посетители в утринния блок преди него, с думите: " Идват по двама в студиото, тъй като не могат да схванат даже кой в кое студио да върви, а и вървят като еднополови двойки ".

 

Делян Добрев уточни загрижено: " Хората в България обедняват. Политическа партия и Демократична България нямат решение на казуса с инфлацията. В последните две години инфлацията в България е 20%, два пъти по-висока от инфлацията в Европейския съюз. Хората обедняха от ръководството на Кирил Петков. По време на ръководството на ГЕРБ инфлацията беше сред 0 и 2%. Ако хората желаят да няма инфлация и те да не обедняват повече, би трябвало да се доверят на ГЕРБ ", съобщи Добрев. Той добави: " Дали ГЕРБ е управлявал сполучливо или не, го споделят хората на изборите. На последните избори ГЕРБ беше първи, уповавам се и на този избор това да е по този начин. "

 

В отговор на въпрос дали глобеният по американския закон " Магнитски " някогашен министър на финансите и член на ГЕРБ Владислав Горанов ще е в листите на партията за изборите, Делян Добрев означи, че Горабнов не е министър и член на управителните органи на политическата мощ повече от две години: " Защо внезапно в този момент решихте, че би трябвало да е в листите? Още преди 3 година сме решили, че той е изиграл своята роля в партията, дал е каквото може. Ако не беше Владислав Горанов, нямаше да сме в чакалнята на еврозоната. По времето на Владислав Горанов бюджетите ни бяха с под 3% бюджетен недостиг и инфлацията беше сред 0 и 2% ", акцентира Добрев.

 

Той разяснява, че не утвърждава разновидността да бъде препоръчано експертно държавно управление след изборите: " Кабинетът би трябвало да бъде от политици, тъй като при експертните кабинети се губи отговорността и в случай че той е несполучлив, партиите се дистанцират от него. " Делян Добрев съобщи: " Ние предлагаме ръководство, в което в страната се строи, в което няма инфлация. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР