Делян Добрев остава депутат. Ценният кадър на ГЕРБ, експертът без

...
Делян Добрев остава депутат. Ценният кадър на ГЕРБ, експертът без
Коментари Харесай

Очаквано: Депутатите отхвърлиха оставката на Делян Добрев

Делян Добрев остава народен представител. Ценният кадър на ГЕРБ, специалистът без аналог в редиците на тази партия, предпазен от своите сътрудници, от съдружните сътрудници и даже от Кирил Домусчиев, ще продължи кариерата си в политиката. Само Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и един гербер гласоподаваха " За " напускането на Добрев. ГЕРБ като един опазиха своя сътрудник, а патриотите и Воля на Марешки се въздържаха. Гласуването на оставката стана два пъти, като решителният повторно резултатът бе " за " 97, " срещу " 99 и 19 " въздържали се ".

Така циркът с " моралния акт " на Добрев приключи. Виновен или не, депутатите взеха решение, че би трябвало да е в политиката. За разлика от Живко Мартинов, участник в " Суджукгейт ", Добрев не беше хвърлен на дръвника като метод ГЕРБ да отреже опашката си в Хасково.

Вместо това, персонално Борисов посъветва хасковския кмет, определен с листата на неговата партия, да си подаде оставката. Така че виновността за възможните далавери в общината към този момент е на кмета, Добрев излиза чист като сълза от абсурда.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР